Moi, mitä etsit?

search

LÖYDÄ OMA HYVINVOINNIN LÄHTEESI

Uuden vuoden alkaessa moni meistä lupaa, että nyt muuttuu kaikki. Ruokavalio remonttiin, lisää liikuntaa ja kilot kuriin. Mutta hyvinvointi ei tarkoita vain timmiä kroppaa, täydellisiä elämäntapoja tai uusimpia somen ihanteita. Se ei synny tietyllä kaavalla tai mallilla.

Hartwallin tutkimuksen* mukaan suomalaiset kokevat saavansa riittävästi hyvinvointia tavallisista asioista, kuten levosta tai perheen kanssa vietetystä ajasta. Top 3 hyvinvointia suomalaisten arkeen tuovat asiat ovat sosiaaliset suhteet, liikunta sekä hyvä ruoka ja juoma.

Aito hyvinvointi on siis jotain henkilökohtaista, ja jokainen voi edistää hyvinvointiaan omalla tyylillään. Tärkeintä onkin löytää oman hyvinvoinnin lähteitä. Mitä vain, mikä tekee hyvää mielelle tai keholle. Parhaimmillaan molemmille.

Löydä oma hyvinvoinnin lähteesi.


* Hartwallin tutkimus suomalaisten hyvinvoinnin lähteistä toteutettiin 02.–09.11.2022. Tutkimuksen toteutti Norstat. Tutkimukseen osallistui 1032 iältään 18- ja yli 18-vuotiasta suomalaista. Tutkimuksen otos on iän, sukupuolen ja alueen mukaan Suomen väestöä edustava.

HYVÄÄ OLOA UUTEEN VUOTEEN.

LÖYDÄ OMA HYVINVOINNIN LÄHTEESI.

OSTA NOVELLE, PELAA JA VOITA HYVÄÄ OLOA!

Pääpalkintona vuoden Novellet. Muita hyvinvointipalkintoja jaossa viikoittain. Ota kuva Novellesta ja osallistu kilpailuun.

Kampanja-aika 1.1. - 11.2.2024

Palkintoja jaossa joka viikko

Pääpalkinto: vuoden Novellet

Voita hyvinvointia koko vuodeksi! Pääpalkintona arvotaan Novellen hyvinvointijuomia vuoden jokaiselle kuukaudelle.

10 x Holiday Club -kylpyläloma

Rentouttava hyvinvointiloma kahdelle Holiday Club -hotellissa sisältää hyvin nukutun yön, aamiaisen sekä pääsyn kylpylään.

10 x hierontalahjakortti

Hieronta antaa rentouttavan lepohetken niin mielelle kuin keholle. Voita hierontalahjakortti ja ota hetki aikaa itsellesi!

10 x ravintolalahjakortti

Hyvä ruoka ja juoma ovat oivallinen hyvinvoinnin lähde. Voita 100 euron ravintolahjakortti ja nauti illallinen läheisten seurassa!

300 x Novelle Plus -tuotepalkinto

Novelle Plus -hyvinvointijuoma virkistää arjen keskellä. Voita mikä tahansa Novelle Plus -juoma, valitse oma lempimakusi ja nouda R-kioskilta.

50 x leffalippu

Uppoudu Finnkinon leffateatterin pehmeään penkkiin ja irtaudu ulkomaailmasta. Voita leffaliput ja nauti valitsemastasi elokuvasta!

Näin osallistut

Osta mikä tahansa Novelle Plus tai Novelle Fresh -tuote ja ota kuva tuotteesta

Täytä yhteystiedot ja lataa kuva tuotteesta

Näet heti, osuiko hyvinvointipalkinnon voitto kohdallesi

Vuoden Novellet arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken kampanjan päätyttyä