Moi, mitä etsit?

search

Löydä uusi hyvinvoinnin lähteesi. Maista uusi Novelle Plus Kirkastava.

Herkullinen uutuus on mustikan ja karhunvatukan makuinen sekä sisältää C-vitamiinia, biotiinia ja kollageenia. Novelle Plus Kirkastavan mainoskasvona toimii elämänjanoinen, positiivinen, armollinen ja rohkea edelläkävijä Ellinoora.

''Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä. Tässä yhdistyvät minun ja Novellen maailmat. Halusimme yhdessä luoda kokonaisuuden, joka on vaikuttava yhtälailla niin uuden tuotteen, musiikillisen puolen kuin visuaalisesti yksityiskohtaisen ja näyttävän kokemuksen puolesta. Novellen juomat ovat minulla arjessa päivittäin mukana, minkä vuoksi yhteistyön tekeminen on ollut luontevaa”, kertoo Ellinoora.

Olemme tehneet tunnuskappaleen kampanjalle, jonka pääsee kuulemaan kevään aikana Novelle-yhteistyön yhteydessä. Laulussa puhutaan rohkeudesta, oman tiensä kulkemisesta ja kylmään veteen sukeltamisesta. Halusimme, että kappaleessa on läsnäoleva, orgaaninen ote ja se sisältää myös kirjaimellisesti veden ääniä”, Ellinoora jatkaa.

 

Novelle Plus Kirkastava

Novelle Plus Kirkastava on matalahiilihappoinen, raikas ja herkullinen juoma, jossa yhdistyy C-vitamiini, biotiini & kollageeni ja herkullinen maku: mustikka-karhunvatukka. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Juoma on vähäkalorinen ja sisältää sokeria vain 3,5 g / 100 ml.

Tuotetiedot

addremove

Ainekset:
Vesi, hedelmäsokeri, hiilidioksidi, luontaiset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), C‐vitamiini, kollageenipeptidi, sitruunamelissauute, biotiini.

Tuotepakkaukset:
0,33 l tölkki x 6
0,5 l kierrätysmuovipullo
1,5 l kierrätysmuovipullo

Ravintosisältö per 100 ml:

Energia kJ / kcal:
63/15

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
3,5

josta sokereita g:
3,5

Proteiini g:
0,1

Suola g:
0

C-vitamiini mg:
16

Biotiini (B7-vitamiini) µg:
7,5

Novelle Plus Kirkastava on artisti Ellinooran valinta – lue lisää yhteistyöstä!

Muut juomat hyvinvoinnin tueksi

Seuraa Novellea somessa

Elä hetkessä. Kadu myöhemmin. Tule seikkailemaan yhdessä Novellen kanssa.