Moi, mitä etsit?

search

_MG_5729.jpgCULT Brand Ambassador

Kiinnostaako kesätyö, jossa pääset luomaan ikimuistoisia kokemuksia? Entä miltä kuulostaa kesä, kun saat koluta festareita ja baareja työksesi? Tässä duunissa pääset järkkäämään mieleenpainuvia bileitä, joita muistellaan huikeasta menostaan. Eikö kuulostakin hauskalta kesätyöltä? No sitä se on! Haemme Hartwallin CULT Energy Drink -brändille ambassadoria, joka pääsee toimimaan brändin sanansaattajana ravintola- ja tapahtumakentällä.  

Siellä missä tapahtuu, siellä on myös CULT

CULT on brändi, joka on läsnä ravintoloissa ja tapahtumissa. Tässä työssä pääset rakentamaan brändiä siellä missä tapahtuu. Työsi pähkinänkuoressa on tunnistaa potentiaaliset kohtaamispaikat sekä houkuttelevat aktivointitavat, joiden avulla onnistumme yhdistämään brändin oikeisiin hetkiin ja elämyksiin.  

CULT Ambassadorina rakennat brändin tunnettuutta ja vastaat pitkäjänteisestä asiakassuhteiden kehittämisestä yhdessä Hartwallin timanttisten markkinointi- ja myyntitiimien kanssa.  

_MG_6431_NOTFINAL.jpg

Millainen on CULT Ambassador?

CULT Ambassador toimii brändin kasvoina ravintola- ja tapahtumakentällä. Etsimämme tyyppi suhtautuu intohimolla edustamaansa brändiin, ja tällä on energinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon. Lisäksi CULT Ambassador ei pelkää käyttää luovuutta tai epäröi hyödyntää jo olemassa olevia verkostoja. Ja mikäli verkostosta ei löydy sopivia tyyppejä, ei CULT Ambassador pelkää avata suutaan ja tutustua uusiin ihmisiin.  

CULT Ambassador näkee ympärillään vain mahdollisuuksia, ja tällä on energinen ja kaupallisesti luova ote rakentaa brändiä. 

Tarjoamme tekijälle upean tilaisuuden päästä työskentelemään maan johtavan juomatalon kanssa, sekä mahdollisuuden rakentamaan CULTn ainutlaatuista tarinaa tälle relevanteissa kohtaamispisteissä. 

Muutama sana CULTsta ja Hartwallista

Hartwallin tehtävänä on virkistää Suomea, ja uskomme, että kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa tästä hyviä asioita. Valmistamme klassikkojuomia aina raitakuosisesta lonkerosta sukupolvia yhteen tuovaan Jaffaan, minkä lisäksi tuomme Suomeen satoja koko maailman rakastamia juomia aina Heinekenistä Pepsi Maxiin ja viineistä kahviin. 

CULT Energy Drink on keväällä 2022 markkinoille tullut energiajuomabrändi, joka toimii vastakohtana suorituskeskeisille energiajuomille. CULTin ytimessä ovat jaetut kokemukset ystävien kanssa ja luovuus, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti juuri sellaisena kuin on.  

Kiinnostuitko kesän energisimmästä duunista? Mahtavaa!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV keskiviikkoon 12.4.2023 mennessä osoitteeseen rekry@vipbartenders.fi. Olethan nopea, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajan kuluessa!  

Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu joustavasti elokuun loppuun saakka. Tehtävän rekrytoinnista ja palkkauksesta vastaa VIP Bartenders. Ajokortti on välttämätön.  

Lisätietoa tehtävästä ja rekrytoinnista antaa arkisin klo 11-16 VIP Bartendersin Juha Asikainen, p. +358505125353.

Mikäli sinulla on kysyttävää brändistä, voit olla yhteydessä CULT-energiajuoman Brand Activation Manager Oona Alajärveen, p. +358 444320266 perjantaina 5.4. klo 14-16.

 
 

 

 

join-the-cult-2.jpg