Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Resepti: raikas vadelma-vuohenjuustosalaatti

Novelle Vadelma-Seljankukka on raikas juomavalinta vadelma-vuohenjuustosalaatille.

Piristä salaattia keväisellä vadelma-vuohenjuusto makuparilla.

Värikäs salaatti toimii kevyenä ruokana brunssipöydässä, alkusalaattina tai lisukkeena. Kermainen vuohenjuusto ja avokado tuovat ruokaisuutta. Hapokas tuoreista vadelmista survottu vadelmavinaigrette taittaa juuston kermaisuutta. Makuparin ja keväisen kattauksen viimeistelee raikas kivennäisvesiuutuus Novelle Vadelma-Seljankukka, jossa voit maistaa viileän vadelman ja häivähdyksen hienostunutta seljankukkaa.

Klassikon ainesta

Vadelma-vuohenjuusto on toisiaan täydentävä klassinen makupari, jota toimii salaatin lisäksi bruchetta-leipänä. Asettele paahdettujen leipäviipaleiden päälle avokadosiivuja, vuohenjuustoa ja vadelmia. Pirskottele päälle vadelmavinegrettea ja viimeistele bruchetta mintun lehdillä.

Novelle Vadelma-Seljankukka on raikas juomavalinta vadelma-vuohenjuustosalaatille ja kaikkiin kesän juhlahetkiin. Kivennäisveteen saa helposti näyttävyyttä tarjoilemalla se pakastetuilla vadelmilla ja mintunversoilla kannussa tai suoraan laseista. Matalahiilihappoinen Novelle Vadelma-Seljankukka kivennäisvesi on valmistettu Salpauselän soraharjujen suodattamaan pohjaveteen. Kuplivan raikas Vadelma-Seljankukka on suolaton, kaloriton ja sokeriton, mutta ei mauton. Maku on täysin luonnosta.

Vadelma-vuohenjuustosalaatti

2 hengelle

200 g vihersalaattia

200 g vuohenjuustoa

1 kypsä avokado

125 g tuoreita vadelmia

mintunlehtiä

rouhittua mustapippuria

Vadelmavinaigrette

125 g tuoreita vadelmia (tai kotimaisia pakastevadelmia)

0,5 dl oliiviöljyä

1 korkillinen omenaviinietikkaa

1 tl juoksevaa hunajaa

suolaa

pippuria

tilkka Novelle Vadelma-Seljankukka kivennäisvettä

Halkaise avokado ja poista kivi. Irroita avokado kuoresta ruokalusikalla ja siivuta. Murusta vuohenjuusto. Kokoa ainekset salaatiksi. Rouhi päälle mustapippuria.

Valmista vadelmavinegrette survomalla ainekset sauvasekoittimella. Jos vinegrette tuntuu paksulta, lisää tarvittaessa tilkka Vadelma-Seljankukka kivennäisvettä.

Vinkki! Jos käytät pakastemarjoja vadelmavinegretteen tai juomiin, varmistathan että ne ovat kotimaisia.

Saatat pitää myös näistä