Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Uudenvuoden booli

Upea uudenvuoden booli bling-bling-tyylillä

Juoma ja ruoka, Freixenet

Juotavaa kultaa – mikä olisi parempi malja, kun otetaan vastaan uutta vuotta! Tämä uudenvuoden booli saa makunsa makeista pikkusitruksista, kuplat extrakuivasta kuohuviinistä ja hehkun kultapölystä. Kippis vuodelle 2023!

Jos joskus lasiinsa kaipaa säihkettä, niin uudenvuoden juhlissa. Niinpä suunnittelimme juoman, joka on pelkkää bling-blingiä. Tämän uudenvuoden booli on super helppo valmistaa, mutta lopputulos on upean juhlava.

Makea mehukkuutta kauden pikkusitruksista eli klementiineistä, satsumista ja mandariineistä. Kuohua ja kuplia tyylikkäästä Freixenet Cordon Negrosta ja ranskalaisesta luomulimusta Lorina Lemonade Organicista. Koristeena nättejä pikkukumkvatteja – ja kruununa juoman kultaiseksi värjäävää kultajauhetta!

Syötävää kultajauhetta löydät hyvin varusteltujen markettien leivontahyllyiltä.

Vinkki! Tyylikäs koristelu boolimaljaan ja laseihin syntyy, kun sekoittaa ruokokidesokerin joukkoon hieman kultaglitteriä. Kiinnitä glitter-sokeri maljan ja lasien reunaan sitruunamehulla.

Vinkki! Jos haluat tehdä juoman vegaanisena, voit vaihtaa hunajan agavesiirappiin.

Vinkki! Jos haluat tehdä juoman alkoholittomana, käytä boolissa Mionetto 0,0 % -kuohuviiniä.

Resepti

Tyylikäs uuden vuoden booli

2 dl pikkusitrusten (satsuma, klementiini, mandariini) mehua 3 ½ rkl hunajaa 1 pullo Lorina Lemonadea 1 pullo Freixenet Cordon Negro -kuohuviiniä jääpaloja sitrussiivuja syötävää kultaglitteriä
  • Purista pikkusitruksista mehu ja sekoita se hunajan kanssa huolellisesti. Sekoita pohjalta asti, jotta hunaja liukenee juomaan kunnolla eikä jää maljan pohjalle. Kaada seos boolimaljaan.

  • Lisää Lorina Lemonade ja Freixenet Cordon Negro -kuohuviini.

  • Lisää maljaan runsaasti jäitä ja sitrussiivuja.

  • Ripottele uudenvuoden boolin pinnalle syötävää puuterimaista kultaglitteriä (noin teelusikallinen riittää) ja sekoita se joukkoon. Tarjoile booli heti.