Hurmaavan hedelmäinen ja kupliva halloween-drinkki
Jos kaipaat raikasta ja kepeää halloween-drinkkiä, tässä on paras vaihtoehto! Keltainen, trooppinen juoma lainaa makumaailmansa klassiselta mimosadrinkiltä. Tässä versiossa appelsiinimehun ja kuohuviinin yhdistelmää täydentää ananas: mehuna ja tuoreesta hedelmästä leikattuina, jääpaloiksi jäädytettyinä kuutioina.
Trooppinen halloween-drinkki on superhelppo valmistaa vain muutamasta ainesosasta. Hedelmäinen maku miellyttää monia: se on juoma, josta tulee kestosuosikkisi. Hedelmäinen juoma käy mainiosti myös halloween-brunssin juomaksi, ja se sopii tarjoiltavaksi niin laseista kuin isommalle joukolle boolina.
Trooppisen halloween-drinkin ”jääpalat” valmistetaan jäädyttämällä tuoreesta ananaksesta leikattuja kuutioita. Jäädytetyt hedelmäpalat eivät laimenna boolia tavallisten jääpalojen tapaan. Voit valmistaa jääpalat myös ananas- tai appelsiinimehusta.
”Jääpaloja” varten kaiverretuista ananaksista saat upeita halloween-lyhtyjä tarjoilupöytää koristamaan. Ananas on helpoin kaivertaa ananasporan avulla, mutta kaiverrus onnistuu myös veitsellä ja lusikalla. Leikkaa kaiverrettuun ananakseen iloinen, kujeileva tai irvistävä halloween-ilme. Laita lyhtyjen sisään led-tuikut ja saat lyhdyt hehkumaan illan pimeydessä!
Halloween-drinkki: Mimosaboolin ainekset
8–10 lasillista
15 min
1 plo (0,75 l) Mionetto Prosecco -kuohuviiniä
5 dl ananasmehua
5 dl appelsiinimehua
Lisäksi
ananaksia
appelsiineja
Näin valmistat hedelmäisen halloween-drinkin
- Kaiverra ananasten hedelmäliha (ananasporalla). Paloittele hedelmäliha ja pakasta palat seuraavaan päivään.
- Kaiverra ananaksiin halloween-naamat pienellä terävällä veitsellä.
- Kaada viilennetyt juomat laseihin tai boolimaljaan. Lisää jäädytetyt ananasjääpalat ja appelsiiniviipaleita ja tarjoa heti.
- Koristele tarjoilupöytä ananaslyhdyillä.
Vinkki! Voit lorauttaa halloween-drinkkiin tujauksen rommia.