Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Terveellinen juoma lasten synttäreille

Lasten vesi on suunniteltu maailman aktiivisimmille ihmisille.

Juhlan hetkellä maailman aktiivisimmat ihmiset kaipaavat entistä enemmän hyvää energiaa peleihin ja leikkeihin. Riemukkaimmat ja raikkaimmat juhlat vietetään ulkona, leikin, ilon ja valon ympäröiminä.

Kutsu joukko kokoon ja tarjoile välitankkaukseen esimerkiksi rukiisia kanahodareita, hunaja-pähkinä-myslipalloja tai hedelmävartaita. Janojuomaksi niiden kanssa maistuvat raikkaat ja makeuttamattomat Novelle Lasten vedet, Jäätelökesä ja Päärynä.

”Lapset ovat maailman aktiivisimpia ihmisiä, ja nyt heille on kehitetty oma, toivottu juoma. Se on sokeriton ja terveellinen vaihtoehto janojuomaksi ja herkutteluun. Pulloissa on helposti avattava ja suljettava korkki, jonka ansiosta vesi on helppo ottaa mukaan vaikka kesäretkelle”, kertoo vesien markkinointipäällikkö Heli Kaura Hartwallilta.

Novelle Lasten vesi on hiilihapoton eikä sisällä lainkaan makeutusta. Herkulliset maut ovat 100 % aitoja makuja luonnosta. Novelle Lasten vesi on ihanteellinen juoma pienillekin lapsille janoon, retkelle tai herkutteluun. Pakkaus on lapsille suunniteltu: se sopii hyvin pieneenkin käteen ja siinä on kätevä sporttikorkki, joka on helppo sulkea uudelleen.