Moi, mitä etsit?

search

Kuinka voimme auttaa?

Hartwall Oy Kuluttajat Ammattilaiset
Hartwall Oy Kuluttajat Ammattilaiset

Usein kysytyt kysymykset

addremove

Painaako jokin asia mieltäsi, eikä vastausta meinaa löytyä? Tutustu meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin täällä.

Palautteet ja ongelmat

addremove

Kaikki palaute on tervetullutta ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi, jotka koskevat Hartwallin tuotteita ja palveluita. Tällä lomakkeella voit lähettää kehuja, reklamaatioita, kysymyksiä tai ehdotuksia. Täytä ainakin tähdellä merkityt lomakkeen kentät ja paina lopuksi Lähetä-painiketta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Säästäthän tuotteen ja pakkauksen siihen asti kunnes olemme ottaneet sinuun yhteyttä.

Voit myös soittaa maksuttomaan puhelinnumeroomme 0800 95260 ma–pe klo 10–12. Palvelunumeroon soitetut puhelut saatetaan nauhoittaa koulutustarkoituksessa.

Voit myös lähettää palautetta sähköpostilla osoitteeseen kuluttajapalvelu@hartwall.fi. Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä.


Lataa kuva
No File Chosen

Sallitut tiedostomuodot: jpg,png ja gif. Suurin sallittu koko 4 MB.

Säästäthän tuotteen ja pakkauksen siihen asti kunnes olemme ottaneet sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

addremove

Kuluttajapalvelumme maksuton puhelinnumero 0800 95260 palvelee ma–pe klo 10-12. 

Palvelunumeroihin tulevat puhelut saatetaan tallentaa koulutustarkoituksessa.

Voit myös lähettää palautetta sähköpostilla osoitteeseen kuluttajapalvelu@hartwall.fi.

Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

Muissa kuin kuluttajapalautetta koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä vaihteeseen: 020 717 111

Ideat

addremove

Kerro, millaisia uudenlaisia ja innovatiivisia tuotteita tai palveluita meiltä kaipaat. Mitä voisimme tehdä toisin, mitä kokonaan uutta voisimme tarjota, mitä markkinoilta puuttuu, tai kuinka voisimme palvella juuri sinua paremmin?

Ideasi voi olla miten mielikuvituksellinen tahansa, jos vain itse uskot siihen: uudentyyppinen juoma tai muu tuotemerkkeihimme liittyvä tuote-, pakkaus- tai vaikka markkinointi-idea. Tai jotain aivan muuta!

Päästä ideasi lentoon!

Olen lukenut käyttöehdot (alla) ja hyväksyn ne

Käyttöehdot

Käyttäjä voi lähettää Hartwallille ideoita ja kehitysehdotuksia sekä niihin liittyvää aineistoa (tekstiä, piirroksia, kuvia yms.), joita kaikkia kutsutaan jäljempänä näissä käyttöehdoissa termillä ”aineisto”. Idealomakkeen käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja.

Käyttäjän tulee kohtuullisin toimenpitein varmistaa ennen aineiston toimittamista, että hänen Hartwallille toimittamansa aineisto (a) ei sisällä mitään laitonta, muiden osapuolten oikeuksia loukkaavaa, sopimatonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta, (b) ei sisällä viruksia tai muita saastuttavia tai tuhoavia ominaisuuksia.

Käyttäjä vastaa siitä, että hän omistaa kaikki oikeudet Hartwallille toimittamaansa aineistoon ja että aineiston käyttö ei loukkaa kenenkään kolmannen oikeuksia. Käyttäjä vastaa kolmansien osapuolten mahdollisesti esittämistä väitteistä ja vaatimuksista aineistoa koskien ja kaikista tällaisista väitteistä ja vaatimuksista mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista.

Lähettämällä aineistoa Hartwallille, käyttäjä luovuttaa kaikki oikeutensa aineistoon Hartwallille ja antaa Hartwallille oikeuden hyödyntää aineistoa vapaasti liiketoiminnassaan. Mikäli Hartwall päättää hyödyntää käyttäjän lähettämää aineistoa liiketoiminnassaan, Hartwall saattaa suorittaa tästä kohtuullisen korvauksen aineiston lähettäneelle käyttäjälle. Mahdollisesta korvauksesta sovitaan osapuolten välillä erikseen.

Sponsorointi

addremove

Seuraa meitä

 

Hyppää mukaan Hartwallin virkistävään arkeen seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

 

Uusinta inspiraatiota

Ura:

Töihin Suomen virkistävimpään yritykseen?

Suhtaudutko sinäkin intohimoisesti suomalaisen juomakulttuurin kehittämiseen? Kurkkaa, millaista Hartwallilaisten arki on ja millaisia uramahdollisuuksia meillä on avoinna.