Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
8.3.2024

Hartwallin kevään uutuudet hurmanneet jo makutesteissä – nyt maistuvat sitrukset ja raikkaat maut

Hartwallin kevään uutuuksista löytyy sitruksisia ja raikkaita makuja, jotka ovat hurmanneet suomalaiset Hartwallin makutesteistä lähtien. Maailmalta tuttu kesäjuoma lemonade maistuu nyt lonkerossa ja Jaffassa, viime vuoden hittimaku ananas ED-energiajuomassa sekä mustikka ja karhunvatukka Novellessa.

Raikkaus on tällä hetkellä yksi juoma-alan suurimmista trendeistä ja näkyy kaikissa kategorioissa virvoitusjuomista vesiin ja lonkeroista viineihin.

”Kuluttajien raikkaiden elämysten jano heijastuu niin juomatyyppien kuin makujen suuntaan. Erityisesti sitrushedelmien makuiset tuotteet vastaavat tähän kysyntään täydellisesti sekä alkoholipitoisten että alkoholittomien tuotteiden kohdalla”, kertoo Hartwallin Insight and Research Manager Sini Hynynen.

”Tutut, helposti hahmotettavat maut ja makuyhdistelmät ovat suomalaisten kestosuosikkeja ja tänäkin vuonna etusijalla. Sille vastapainona toimivat eksoottiset ja tropiikista peräisin olevat maut. Lisäksi alkoholijuomien kentällä valmiit juomasekoitukset nostattavat suosiotaan tarjoamalla helposti lähestyttäviä jännittäviä juomaelämyksiä”, Sini jatkaa.

Hartwallilla kehitetään uutuusjuomia kuuntelemalla tarkalla korvalla kuluttajien toiveita, tutkimalla maailman trendejä ja testaamalla eri makuyhdistelmiä.

”Tämän kevään uutuuksista harvinaisen moni on saanut makutesteissämme ennätysparhaat tulokset. Uskallamme odottaa, että uutuusjuomat virkistävät suomalaisten kesän”, iloitsee Hartwallin tuotekehityspäällikkö Soila Kananen.

Tästä saat tietoa näistä juomista:

Novelle Plus C+kollageeni+biotiini
Novelle Mango
Jaffa Lemonade Sokeriton
CULT Space Cat
ED Peach No Sugar
ED Pineapple
Original Long Drink Lemonade 5,5 %
Original Long Drink Passionfruit 4,5 %
Hartwall Hard Seltzer Lime 4,5 %
Hartwall Hard Seltzer Vadelma 4,5 %
Hartwall Hard Seltzer Persikka 4,5 %
Shaker Juicy Mango-Orange 4,5 %
Shaker Juicy Lime-Lemon 4,5 %
Shaker Juicy Peach-Blood Orange 4,5 %
Lahden Erikois IPA 4,5 %
Lahden Erikois Summer 2024 5,0 %
Auran Juhlaolut 5,5 %
Corolilla Lemoncello Frizzante 8,5 %
Roberto Sarotto Barolo 2020 14,5 %
Mionetto Aperitivo 11 %

Vedet:

Novelle Plus C+kollageeni+biotiini

Novellen odotettu mustikan ja karhunvatukan makuinen uutuus yhdistää herkullisen maun sekä C-vitamiinin, biotiinin ja kollageenin. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina, kun taas C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

”Novelle Plus -tuoteperheen uutuudet ovat aina odotettuja, ja Novelle Plus Kirkastava tulee varmasti olemaan erittäin pidetty juoma valikoimaan – odotammekin tästä haastajaa meidän suosikkimauille. Tästä kertovat myös kuluttajatestien tulokset: herkullinen uutuus sai Novelle Plus -tuotteiden kaikkien aikojen korkeimmat tulokset. Lisäksi pääsemme tekemään tätä lanseerausta yhdessä huikean artistin Ellinooran kanssa!” kertoo Novellen tuotepäällikkö Tiia Seppälä.

Novelle Plus Kirkastava on vähäkalorinen ja sisältää sokeria vain 3,5 g / 100ml.

Novelle Mango

Novelle-tuoteperheen ikisuosikki, maustettu kivennäisvesi Novelle Citronelle, saa tänä keväänä uuden kaverin, kun Novelle Mango saapuu kauppoihin. Novelle Mango on matalahiilihappoinen, luontaisilla aromeilla maustettu kivennäisvesi, joka on valmistettu Salpauselän soraharjujen suodattamaan pohjaveteen.

Novelle Mango on suolaton, kaloriton ja sokeriton.

Virvoitusjuomat:

Jaffa Lemonade Sokeriton

Makutesteissä historian parhaaksi Jaffaksi kruunattu Hartwall Jaffa Lemonade on täällä! Hartwall Jaffa Lemonadessa yhdistyvät raikas sitruuna ja mehukas yuzu. Se on raikas, mutta täyteläisen hedelmäinen uutuus, joka raikastaa niin kuuman kesäpäivän kuin arkisen herkkuhetkenkin.

Jaffa Lemonade on sokeriton ja se sisältää energiaa vain 3 kcal / 100ml.

Energiajuomat:

CULT Space Cat

CULT Space Cat on herkullinen appelsiinin ja mandariinin makuinen energiajuoma. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia.

Tölkin sähäkkä avaruuskissakuvitus on Tiktokista tuttu, sillä se on luotu yhdessä CULTin some-seuraajien kanssa hyödyntäen generatiivista tekoälyä – ensimmäisenä Suomessa. Värikkään tölkin ideointiin osallistui tuhansia suomalaisia.

CULT Space Cat myydään 0,44 l tölkeissä. Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä.

ED Peach No Sugar

ED Peach No Sugar on raikas, sokeriton energiajuoma, jossa maistuu kirpeänmakea persikka. Juoma sisältää kofeiinia, guaranaa, B-vitamiineja ja tauriinia. Maku on saatavilla kesän 2024 ajan.

Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 pullollista päivässä.

ED Pineapple

Ananas on trendaava maku erilaisissa juomissa, ja nyt se löytyy myös energiajuomasta! Herkullinen ananaksen makuinen energiajuoma sisältää kofeiinia, guaranaa, B-vitamiineja ja tauriinia.

Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32 mg / 100 ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 pullollista päivässä.

Lonkerot:

Original Long Drink Lemonade 5,5 %

Viime kesänä ananaslonkero valloitti suomalaisten sydämet. Nyt kauppoihin ja ravintoloihin saapuu maku, joka päihitti jopa viime kesän hittimaun tulokset makutesteissä. Uusi Original Long Drink Gin & Lemonade 5,5 % on raikkaan sitruksinen lonkero, jossa yhdistyvät limen, sitruunan ja yuzu-hedelmän maut.

”Tällä hetkellä maailmalla trendaavat kirpeät ja raikkaat sitruksiset maut ja cocktail-maailmasta tutut makuyhdistelmät. Tutkimme tätä makumaailmaa ja löysimme lemonaden, joka on itseasiassa virkistänyt kesäjuomana maailmalla jo vuosisatoja”, kertoo lonkeroiden kategoriamarkkinointijohtaja Heidi Rantala.

Original Long Drink Passionfruit 4,5 %

Original Long Drink Gin & Passionfruit 4,5% on mielenkiintoinen uutuus Original Long Drinkin matala-alkoholisempaan ja kevyempään Natural-sarjaan. Lempeän kirpeä passionhedelmän makuinen juomasekoite saa herkullisen makunsa aidosta mehusta ja sisältää vähemmän sokeria, kuin lonkerot keskimäärin. Tuote on valmistettu luontaisista raaka-aineista.

Juomasekoitukset:

Hartwall Hard Seltzer

Hartwallin oma hard seltzer on täällä! Makutesteissä erinomaiset tulokset saaneissa juomissa yhdistyy Salpausselän soraharjujen suodattama puhdas hiilihapotettu vesi, vodka sekä luonnolliset hedelmän maut. Ne sopivat raikkaiksi vaihtoehdoksi niin illanistujaisiin, saunaan, ruokapöytään, piknikille kuin juhlahetkiin.

Hartwall Hard Seltzer Lime 4,5 % - Hartwall Hard Seltzer Lime saa raikkautensa Salpausselän soraharjujen suodattamasta puhtaasta vedestä sekä luonnollisesta limen mausta.

Hartwall Hard Seltzer Vadelma 4,5 % - Hartwall Hard Seltzer Vadelma saa raikkautensa Salpausselän soraharjujen suodattamasta puhtaasta vedestä sekä luonnollisesta vadelman mausta.

Hartwall Hard Seltzer Persikka 4,5 % - Hartwall Hard Seltzer Persikka saa raikkautensa Salpausselän soraharjujen suodattamasta puhtaasta vedestä sekä luonnollisesta persikan mausta.

Hartwall Hard Seltzer -juomiin ei ole lisätty sokeria tai makeutusaineita. Kaloreita 0,33 litran tölkissä juomaa on vain alle 85 kcal.

Shaker

Shaker on uusi kofeiinipitoinen juomasekoitus. Kirkkaissa väreissä loistavien Shaker-juomien pehmeän trooppinen hedelmäisyys saa pientä terää sitrushedelmistä. Shaker on saanut kuluttajatesteissä huippupisteet herkullisesta maustaan, joka tulee aidosta mehusta.  Se sopii niin bilejuomaksi kuin hengailuun ystävien kanssa herkullisen juoman äärellä.

Shaker Juicy Mango-Orange 4,5 % - Shaker Juicy Mango-Orange 4,5% on herkullinen mangon ja appelsiinin makuinen alkoholijuomasekoitus.

Shaker Juicy Lime-Lemon 4,5 % - Shaker Juicy Lime-Lemon 4,5% on herkullinen limen ja sitruunan makuinen alkoholijuomasekoitus.

Shaker Juicy Peach-Blood Orange 4,5 % - Shaker Juicy Peach-Blood-Orange 4,5% on herkullinen persikan ja veriappelsiinin makuinen alkoholijuomasekoitus.

Shaker-juomat sisältävät 5 % aitoa mehua.

Oluet:

Lahden Erikois IPA 4,5 %

Uusi Lahden Erikois IPA 4,5 % on vaalea, suodattamaton ja vain kevyesti samea moderni IPA. Siinä on runsaan hedelmäisen tuoksun ohella tuoreen humalan keveää havuisuutta. Maussa on herkullista trooppista hedelmää, kuten mangoa ja makean mandariinin sitrusta. Katkero on IPAlle tyypillisesti tuntuva, mutta ei aggressiivinen. Suositellaan nautittavaksi mehevän burgerin, street foodin, pizzan tai suolaisten naposteltavien kanssa.

Lahden Erikois Summer 2024 5,0 %

Lahden Erikois Summer 2024 on auringonkeltainen, iloisesti poreileva, makean hedelmäinen suodattamaton American Pale Ale. Sen päähumalana toimii amerikkalainen Vista-humala. Tämän kesän kausioluessa korostuvat makean aromaattinen hedelmäisyys ja mandariinille tyypillinen lempeä sitruksisuus. Lahden Erikois Summer 2024 toimii erityisen hyvin grillattujen liharuokien, erilaisten juustojen tai omenapiirakan kanssa.

Auran Juhlaolut 5,5 %

Aura-olut nimettiin aikoinaan Turun Aurajoen mukaan, jonka varrella sen paneminen aloitettiin vuonna 1884. Aura-oluita on nyt pantu lähes yhtäjaksoisesti 140 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi pantiin samettisen pehmeä ja aromikas juhlaolut, joka saa pehmeän runkonsa vivahteikkaasta Vienna-maltaasta ja aromikkuutensa kuivahumaloinnista.

Viinit:

Corolilla Lemoncello Frizzante 8,5 %

Corolilla Lemoncello Frizzantessa yhdistyvät kaksi tämän hetken trendiä, kun matala-alkoholisuus ja raikkaus lyövät kättä päälle. Herkullinen aromatisoitu valkoviini huokuu kesäistä tunnelmaa raikkaan sitruksisella maullaan. Pohjana viinissä on espanjalainen pirskahteleva valkoviini. Corolilla on parhaimmillaan hyvin viilennettynä – lasiin voi kolauttaa hyvin jääpalan.

Roberto Sarotto Barolo 2020 14,5 %

Nebbiolo-rypälelajikkeesta valmistettu punaviini on hieno osoitus italialaisesta viinintekotaidosta. Palkitun tuottajan, Roberto Sarotton, uutuus on erinomaisen hinta-laatusuhteen barolo. Rubiininpunainen viini on tyyliltään täyteläinen ja tanniininen, ja siinä on aistittavissa kirsikkaa, karhunvatukkaa ja vaniljaa. Vuosikerta 2020 oli Barolon alueella todella hyvä, ja viini tarjoaa vaativammallekin harrastajalle elämyksen.

Muut:

Mionetto Aperitivo 11 %

Maailman johtava proseccon valmistaja lanseeraa valikoimaansa odotetun uutuuden, kun laadukkaaseen juomasekoitukseen taipuva Mionetto Aperitivo täydentää Alkon valikoiman.

Mionetto Aperitivo 11 % on appelsiininen, yrttinen ja makea juomasekoitus. Se luo yhdessä Mionetto Prosecco -kuohuviinin kanssa raikkaan drinkkielämyksen. Juomaan lisätään hieman tonicia tai kivennäisvettä, joka saa makumaailman avautumaan. Trendikkään Mionetto Spritz -drinkin viimeistelevät jääpalat ja appelsiinisiivu.