Moi, mitä etsit?

search
Hartwall Career Brewery:

Suoraan huipulle valmistumisen jälkeen – Hartwall Career Brewery on pikatie asiantuntijaksi

Hartwall Career Brewery on kiitorata unelmarooliin. Ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi vastavalmistuneille ja opiskelijoille: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on valmis asiantuntija, joka saa omia vahvuuksia tukevan roolin Hartwallilta.

”Career Brewery -graduate-ohjelma on nimensä mukaisesti parivuotinen panimo, jossa edetään vauhdilla ja saadaan mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä”, Hartwallin henkilöstöjohtaja Linda Aro kertoo. 

”Ohjelma on tehty vastavalmistuneille. Halusimme luoda ainutlaatuisen ohjelman, joka mahdollistaa nopean etenemisen ja kehittymisen. Samalla voimistetaan omia vahvuuksia ja löydetään uusia erikoistaitoja – matka voi olla välillä raskas, mutta se on varmasti sen arvoinen!” 

Kaksi vuotta, kaksi eri roolia 

Jokainen Career Breweryyn valittava opiskelija tai vastavalmistunut pääsee sukeltamaan kahteen eri rooliin, kumpaankin vuoden ajaksi. 

”Rooleja on ollut niin tapahtumasuunnittelussa, brändimarkkinoinnissa, myynnissä, tuotannonsuunnittelussa, HR:ssä kuin taloudessa. Jokaisen graduaten toiveet otetaan totta kai huomioon, mutta loppupeleissä roolit päätetään niiden lisäksi myös graduatejen vahvuuksien ja potentiaalin perusteella ja harkiten, että minkälainen kokemus kehittää juuri kyseistä graduatea”, Linda selventää. 

Graduate-vuosi kenttämyynnissä saattaa yllättää, mutta myynnissä vuoden viettäneet korostavat roolin tuomaa kokonaisvaltaista ymmärrystä alasta. 

”Olin ensin vuoden kenttämyynnissä vastaamassa omista asiakkuuksista. Sain sieltä valtavasti ymmärrystä siitä, miten koko juoma-ala isossa kuvassa toimii. Nyt, toisena vuotena vastaan markkinoinnissa omista juomabrändeistä, kuten Vichy Originalista, ja vuosi myynnin puolella auttaa tässä hommassa valtavasti: tiedän hyvin, mitä asiakkaat tarvitsevat”, kertoo toisen vuoden urapanimolainen Heikki Puustinen.  

Työpaikka opiskelijalle tai vastavalmistuneelle 

Kahden eri roolin lisäksi Hartwall Career Breweryyn osallistujat pääsevät mukaan Hartwallin talent-ohjelmaan ja strategiatyöhön. Tukena joka käänteessä on oma mentori. 

”Vaikka menestyminen ja kasvaminen on paljon itsestä kiinni, on tukea ja jeesiä aina tarjolla. Meillä on tavoitteena olla Suomen virkistävin työpaikka ja se näkyy vahvasti myös graduateille: meillä keskitytään hartsulaisten hyvinvointiin ja edutkin ovat kohdillaan, meillä saa esimerkiksi joka kuukausi valita korin omaa lempijuomaa”, Linda vinkkaa. 

Työpaikka on heti startista vakituinen ja kahden vuoden jälkeen ura Hartwallilla jatkuu sopivassa asiantuntijaroolissa. 

”Tärkeintä on myönteinen asenne ja jano kehittyä. Meiltä saa parhaat mahdollisuudet loistaa.” 

Oletko sinä seuraava Hartwall Career Brewery -graduate?

Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä. Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin alan kiinnostavimpien brändien parissa? Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Valmistaudu, sillä avaamme graduate-haun taas helmikuussa 2024.