Juomat

Vedet

Novelle

Juomia, jotka elävät.

Olipa kerran vesi, joka oli kätkeytynyt Suomen syvimpien soraharjujen uumeniin. Siellä se odotteli aikansa, kunnes antoi periksi veden luonteelle: sen kuului virrata ja muuttua. Liikkua. Etsiä alati uusia reittejä.

25 vuotta sitten soraharjujen vedestä syntyi ensimmäinen Novelle. Mutta ei vesi siihenkään pysähtynyt. Pian se otti taas uusia muotoja: sai seurakseen aitojen hedelmien ja marjojen aromeja, vitamiineja, kivennäisaineita, luontaista kofeiinia. Ja niin se virtaa, muuttuu ja elää edelleen – onhan sillä veden villi ja vapaa luonne. Elämänjanoinen, alati uudestisyntyvä.

Se on nostanut Novellen markkinajohtajaksi. Sama maukas ja terveellinen soraharjujen vesi on edelleen jokaisen Novellen pohjana. Sen ansiosta Novelle on ainutlaatuinen juoma janoon, hyvinvointiin, ruoan seuraksi ja ihan vain elämän kyytipojaksi.

Tutustu tuotteisiin

Novelle Plus

Novelle Plus -tuoteperhe koostuu juomista, joihin on lisätty jokapäiväisen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja. Juomat tekevät hyvää ja täydentävät terveellistä elämäntapaa. Tuoteperheeseen kuuluu kuusi tuotetta: Hartwall Novelle Plus Multi B + C, Hartwall Novelle Plus Magnesium + C, Hartwall Novelle Plus Sinkki + E, Hartwall Novelle Plus C + E, Hartwall Novelle Plus Kalsium sekä Hartwall Novelle Plus Foolihappo + C.

Tutustu tuotteisiin

Novelle Kuplamehu

Novelle Kuplamehu on yhdistelmä raikasta kivennäisvettä ja maukkaita mehuja. Novelle Kuplamehuissa yhdistyvät kivennäisvesien virkistävyys ja juotavuus sekä mehujen luonnollisuus ja terveellisyys. Juomien maku tulee aidoista marjoista ja hedelmistä.

Tutustu tuotteisiin

Hartwall Vichy

Hartwall Vichy Original on osa suomalaista historiaa. Sen synty ulottuu vuoteen 1836, kun Victor Hartwall perusti Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesien tuotantolaitoksen, jossa pullotettiin hiilihapotettua, kivennäisaineita sisältävää terveysvettä. Hartwall Vichy Original on suomalainen ”vahva vichyvesi”. Se on runsaasti kuplivaa ja sisältää tasapainotetusti kivennäisaineita ja myös suolaa eli natriumia, kuten perinteisen vichyn kuuluukin.

Tutustu tuotteisiin

Virvoitusjuomat

Hartwall Jaffa

Hartwall Jaffa on Aito Oikea suomalainen virvoitusjuoma, joka tuli markkinoille jo vuonna 1949. Nykyisin se on Suomen arvostetuin virvoitusjuoma. Hartwall Jaffa tunnetaan ennen kaikkea hedelmäisestä appelsiinivirvoitusjuomastaan, ja Hartwall Jaffa Appelsiini onkin tuoteperheen suurin yksittäinen tuote.

Hartwall Jaffa on tänä päivänä monipuolinen tuoteperhe, jonka valikoimasta löytyy juomia monenlaiseen makuun. Kaikkien Hartwall Jaffa tuotteiden maku tulee aidosta hedelmästä, sillä niiden valmistuksessa on käytetty aitoa hedelmämehua.

Tutustu tuotteisiin

Hartwall Limonadi

Hartwall Limonadi -tuoteperheen kolme juomaa – Hartwall Limonadi Omena, Päärynä ja Vadelma – ovat kaikki laadukkaita ja perinteisiä virvoitusjuomia koko perheen herkutteluhetkiin.

Hartwall Limonadi Omena on yksi markkinoiden ainutlaatuisimmista ja perinteisimmistä virvoitusjuomista. Tarkoin vaalittu, Viipurista välirauhan ajoilta alkunsa juontava resepti takaa tuotteelle pehmeän, tasapainoisen ja jäljittelemättömän maun. Sisartuotteet Hartwall Limonadi Päärynä ja Vadelma täydentävät perinteikästä limonadiperhettä, joka saa mielen matkaamaan mummolan kesiin.

Tutustu tuotteisiin

Pommac

Pommac on laadukas ja perinteinen sekahedelmävirvoitusjuoma arkeen ja juhlaan. Pommacin jäljittelemätön maku saadaan aikaan alkuperäisellä, vuosikymmenten takaisella reseptillä, johon kuuluu juomaan käytettävän tiivisteen kypsyttäminen tammitynnyreissä kolmen kuukauden ajan. Pommac on tiettävästi ainoa virvoitusjuoma, jonka raaka-ainetta on kypsytetty tammitynnyreissä. Pommac ei ole niin makea kuin muut virvoitusjuomat.

Aidoista hedelmistä ja marjoista valmistettu Pommac on maamme vanhin edelleen valmistettava virvoitusjuoma. Ruotsissa Pommacia on valmistettu vuodesta 1919 alkaen, Suomeen juoma saapui ensi kerran 1920-luvun alussa. Juoma on pitänyt pintansa tähän päivään asti ja on ollut Suomen kymmenen suosituimman virvoitusjuoman joukossa vuosien ajan.

Tutustu tuotteisiin

Pepsi

PepsiCo on maailman 3. suurin elintarvikealan yritys, ja Pepsi-Cola sen lippulaivabrändi. Pepsin valmistus alkoi USA:ssa vuonna 1898. Pepsi tuli Suomen markkinoille vuonna 1968, ja vuoden 1999 alusta Pepsi-tuotteiden valmistuksesta ja jakelusta on vastannut Hartwall.

Tammikuussa 1898 Caleb Bradham ryhtyi valmistamaan vedestä, sokerista, vaniljasta, harvinaisista öljyistä sekä kolapähkinöistä kehittämäänsä uutta juomaa Pohjois-Carolinassa. Vielä samana vuonna hän antoi juomalleen nimen Pepsi-Cola. Sokkomakutesteissä parhaimman makuiseksi arvioitu kolajuoma, Pepsi, on markkinoiden dynaamisin, aktiivisin ja nuorekkain kolajuomamerkki.

Kaloriton Pepsi Max puolestaan aloitti menestystarinansa Suomessa vuonna 1994. Ensiesittelynsä jälkeen Pepsi Max otti ansaitusti paikkansa Suomen ylivoimaisesti juoduimpana sokerittomana virvoitusjuomana. Suomalaisiin vetoavat erityisesti Pepsi Maxin täyteläinen kolan maku sekä juoman kalorittomuus. ”Maximum taste, no sugar” on lupaus, jota Pepsi Max ei petä.

Tutustu tuotteisiin

Mountain Dew

Mountain Dew on virvoitusjuoma, jossa on ainutlaatuinen, pehmeä ja virkistävä sitrussekoitusmaku. Se on myös miellyttävän matalahiilihappoinen virvoitusjuoma. Mountain Dew sisältää kofeiinia saman verran kuin markkinoilla olevat kolajuomat.

Mountain Dew on USA:n kolmanneksi suurin virvoitusjuomatavaramerkki. Perinteisen Mountain Dewn lisäksi tarjolla on myös jännittävä vadelman ja sitruunan makuinen Mountain Dew Supernova sekä veriappelsiinin ja kirsikanmakuiset Mountain Dew Jumpstart.

Tutustu tuotteisiin

7UP

7UP on yksi maailman tunnetuimmista virvoitusjuomista. 7UP on aito, alkuperäinen lemon-lime-juoma, jonka menestyksen salaisuus on hyvin yksinkertainen: sen maku ja virkistävyys ovat täysin ylivoimaisia omassa tuoteryhmässään.

Tutustu tuotteisiin

Erikoisjuomat

ED

Hartwallin energiajuoma ED tuli markkinoille 2003 ja löysi heti paikkansa suomalaisten suosimana merkkinä. Nykyisin ED-tuoteperheeseen kuuluu monta värikästä ja hyvänmakuista EDiä, jotka piristävät ja auttavat keskittymään silloin, kun sitä eniten tarvitsee.

Kaikissa ED-energiajuomissa on korkea kofeiinipitoisuus eikä niitä sen takia suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

Tutustu tuotteisiin

Hartwall Fenix

Hartwall Fenix -hyvinvointijuomat ovat arjen eri käyttötilanteisiin tarkoitettuja juomia, joissa yhdistyvät terveellisyys ja hyvä olo. Hyvinvointijuomien vaikuttavat aineet on valittu arjen eri käyttötilanteiden tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä valikoimassa on yksi hyvinvointijuoma: pirteän piristävä Hartwall Fenix Karpalo.

Tutustu tuotteisiin

Hartwall Mikserit

Hartwall Mikserit ovat laadukkaita ja hyvänmakuisia miksereitä, jotka on kehitetty suomalaisten kuluttajien toiveiden mukaan. Makuja on kolme: Ginger Ale, Red Soda ja Tonic Water.

Tutustu tuotteisiin

Gatorade

Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma, joka kehitettiin alun perin 1960-luvulla amerikkalaisen jalkapallojoukkueen Florida Gatorsin tarpeisiin. Gatoraden voimalla aiemmin heikosta menestyksestään tunnettu Gators nousi Orange Bowlin voittoon.

Gatoraden asema urheiluravitsemuksen ja nesteytyksen asiantuntijana on kiistaton, se on maailman myydyin urheilujuoma. Se nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin mikään muu urheilujuoma. Tieteellisesti kehitetty ja huippu-urheilijoiden testaama.

Tutustu tuotteisiin

Mehut

Pago

Pago-mehuista on yli satavuotisen historiansa aikana hioutunut korkeasta laadustaan tunnettu runsaan hedelmäinen herkku, joka löytyy myynnistä jo 35 eri maasta. Pago-mehujen ensiluokkaisen maun perusta ovat vain parhaissa olosuhteissa kasvaneet ja tarkkaan valitut hedelmät ja marjat Ne maistuvat sellaisenaan niin aamiaisella, lounaan yhteydessä kuin välipalana. Iltaisin ne toimivat myös mainiona valintana drinkkien pidentäjäksi Pago-mehut ovat 100% mehua eivätkä ne sisällä keinotekoisia säilöntä-, maku-, makeutus- tai väriaineita.
Valittavana on kolme runsaan hedelmäistä mehua: Pago Appelsiini, Pago Multivitamiini ja Pago Omena.

Tutustu tuotteisiin

Zoo

Zoo-pillimehujuomaperheen säilöntäaineettomissa mehujuomissa on herkullisen hedelmäinen maku. Niiden 0,2l pakkauskoko ja juomissa seikkailevat sympaattiset eläinhahmot tekevät niistä oivan valinnan etenkin perheen pienimmille. Zoo-pillimehujuomaperheeseen kuuluu kaksi mehujuomaa: ZOO Appelsiini ja ZOO Hedelmäjuoma.

Tutustu tuotteisiin

Oluet

Lapin Kulta

Lapin Kulta on raikasta ja aitoa täysmallasolutta parhaista suomalaisista raaka-aineista. Täysmallasoluessa käytetään mallastettua ohraa, joka antaa oluelle täyteläisemmän, runsaamman ja laadukkaamman maun.

Tutustu tuotteisiin

Karjala

Karjala on kullanvärinen, runsaasti vaahtoava, vahva lager-olut. Sen täyteläiset maltaat ja valikoidut humala-aromit viimeistelevät Karjalan korkealaatuiseksi olueksi, joka maistuu rehdeille kavereille, jotka vaativat olueltaan reilusti luonnetta. Karjala on vahvasti mukana tapahtumissa, joissa myös tarvitaan reilusti luonnetta, kuten jääkiekossa.

Tutustu tuotteisiin

Aura

Hartwall Aura on vaalea ja raikas lager-olut, joka valmistetaan alkuperäistä Auran reseptiä kunnioittaen. Auran panimo perustettiin Turun Linnankadulle vuonna 1884, ja ensimmäiset Aura-oluet valmistuivat maaliskuussa 1885.

Tutustu tuotteisiin

Sininen

Sininen on aito suomalainen lager, jota valmistettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1935. Perinteikästä Sinistä on kutsuttu oluiden aateliseksi, eikä syyttä.

Tutustu tuotteisiin

Lahden Erikois

Kun lahtelainen Mallasjuoma Oy loi Lahden Erikois -tuotemerkin vuonna 1930, ei vielä osattu aavistaa klassikon syntyneen ja sen tarinan olevan vasta aluillaan. Nyt lahtelainen olut ilahduttaa oluenystäviä jälleen palaamalla Hartwallin valikoimaan.

Tutustu tuotteisiin

Foster's

Foster’s on virkistävä lager-olut, jossa maistuu ripaus Australian aurinkoa ja hauskuutta. Foster’sin mukaansatempaava ja rento ote elämään puhuttelee erityisesti nuoria aikuisia, joiden elämään kuuluvat olennaisesti vauhdikkaat harrastukset ja hauskanpito iloisessa seurassa.

Tutustu tuotteisiin

Heineken

Heineken on maailman arvostetuin kansainvälinen premium-olutbrändi, ja Heineken-olutta nautitaankin lähes jokaisessa maailman maassa. Olutta on valmistettu vuodesta 1873, ja edelleen Heinekenia valmistetaan samalla alkuperäisellä reseptillä.

Tutustu tuotteisiin

Sol

Sol on aito meksikolainen, kevyt lager-olut joka tarjoillaan hyvin jäähdytettynä. Solin kantava teema on ”Espiritu libre”, ja se sopiikin mainiosti aikuisille, jotka haluavat vaalia pieniä vapauden ja irtioton hetkiä arjen keskellä.

Tutustu tuotteisiin

Polar Monkeys

Pienpanimo- ja craft-olutmarkkinoiden kysyntä ja tarjonta kasvavat vauhdilla eri puolilla maailmaa. Myös Suomessa kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia etsimään uusia erilaisia makuelämyksiä ja yhdistelemään oluita ruokiin.
Hartwall vastaa craft-oluiden kysyntään tuomalla markkinoille Polar Monkeys –olutsarjan. Nämä oluet on tehty suurella sydämellä, intohimolla ja ylpeydellä.
Polar Monkeys -oluet on pakattu lyhytkaulaiseen 0,33 l stubby kertalasipulloon, joka erottuu hyllyssä selkeästi kaikkien pitkäkaulaisten lasipullojen joukosta.

Tutustu tuotteisiin

Legenda

Vahvoista tarinoista syntyy Legenda – rehti suomalainen lager-olut. Väriltään vaalea, maultaan tasapainoinen ja viljaisa.

Tutustu tuotteisiin

Birra Moretti

1859 Luigi Moretti perusti olut- ja jäätehtaan pieneen Udinen kaupunkiin, joka sijaitsee Koillis-Italiassa Friulin alueella. Ensimmäiset Birra Moretti -olutpullot tulivat myyntiin kesällä 1860.
Nykyään Birra Moretti -olutta viedään yli 40 maahan ympäri maailman. Vahvasti kasvava Birra Moretti on voittanut merkittäviä kansainvälisiä palkintoja ja valloittaa uusia ihailijoita jatkuvasti.

Tutustu tuotteisiin

Murphy’s Irish Stout

Murphy’s Irish Stout on aito irlantilainen stout, jota on valmistettu jo vuodesta 1854. Maultaan Murphy’s on paahteinen, koostumukseltaan silkkisen pehmeä ja kahvimainen. Väriltään se on mustaa, ja lasiin kaadettaessa oluen pinnalle jää kaunis, kestävä vaahto.

Tutustu tuotteisiin

Krušovice

Tsekkiläiset Krušovice-oluet ovat tunnettuja laatuoluita, joilla on pitkät perinteet. The Royal Brewery of Krušovice -panimo on valmistanut olutta pienessä böömiläisessä kylässä Prahan lähellä jo yli 400 vuoden ajan. Tänään Krušovice-oluet ovat kotimaansa myydyimpiä oluita ja suosittuja vientioluita.

Tutustu tuotteisiin

Newcastle Brown Ale

Newcastle Brown Ale on aito englantilainen ale-olut. Newcastle Brown Ale on Ison-Britannian myydyin pullotettu ale-olut ja sitä viedään yli 40 maahan eri puolille maailmaa. Lager-oluiden tapaan se on virkistävä ja helposti juotava, mutta silti siinä on kaikki perinteisen brittiläisen alen ominaisuudet.

Tutustu tuotteisiin

Siiderit

Orchard Thieves

Orchard Thieves on puolikuiva omenasiideri, jonka maku syntyy parhaimmasta yhdistelmästä makeita ja happamia omenoita. Siideri on erittäin maukas runsaan 75 % omenamehupitoisuutensa vuoksi. Mehupitoisuus on lähes kaksinkertainen verrattuna muihin siidereihin keskimäärin.

Luonnollisen mehukas maku on peräisin luonnollisista raaka-aineista, eikä siiderissä ole ollenkaan lisättyä sokeria, eikä makeutus- tai väriaineita. Seuraa kettua ja löydä uusi, mehukas omenasiideri – #followthefox !

Tutustu tuotteisiin

Happy Joe

Happy Joe -siideri tarjoaa aidon makunautinnon ja jättää kielen päälle herkullisen maun. Happy Joe on valmistettu tarkkaan valikoiduista ja laadukkaista raaka-aineista perinteisiä siiderin valmistusmenetelmiä kunnioittaen. Tämän ansiosta juoma on aidon omenan makuinen.

Tutustu tuotteisiin

Upcider

Upcider on siidereiden selkeä markkinajohtaja, se on kuluttajan luottovalinta ja sokkomakutestien voittaja luonnollisilla ja raikkailla makuvaihtoehdoillaan. Ulkoasu viestii luonnollisuutta, raikkautta ja laadukkuutta.

Kaikissa Upcider-siidereissä on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. Merkkinä makujen luontaisuudesta pakkauksissa on Naturally Fresh -leima.

Tutustu tuotteisiin

Strongbow

Strongbow’ta valmistava siideritalo Bulmers perustettiin Herefordiin Englantiin vuonna 1887. Strongbow tuli markkinoille vuonna 1960 ja sen suosio on sittemmin kasvanut tasaisesti ympäri maailmaa.

Strongbow valmistetaan yhä tänään Bulmersin tuontantolaitoksessa Herefordissa; bittersweet-omenoista valmistettu Strongbow on englantilaista siideriä aidoimmillaan.

Tutustu tuotteisiin

Bulmers

Bulmers on aito englantilainen siideri, joka on kotoisin Englannin tunnetulta siiderialueelta Herefordista. Intohimo ja ammattitaito ovat olennainen osa Herefordin siiderinvalmistusta. Bulmersilla vankka siideriperinteen tuntemus ja kunnioitus yhdistyvät huipputekniikkaan ja tarkkaan laadunvalvontaan. Bulmersilla valmistetuille siidereille on tyypillistä hedelmäisen runsas maku.

Tutustu tuotteisiin

Long Drink -juomat

Original Long Drink

Aito ja alkuperäinen Hartwall Original Long Drink on raikas valmis juomasekoitus, jossa yhdistyvät ginin virkistävyys ja greipin happamuus. Juoma tuli markkinoille jo Helsingin olympialaisiin vuonna 1952. Valmiilla juomasekoituksella oli tavoitteena helpottaa ravintolahenkilökunnan työmäärää olympiaturistien palvelemisessa. Pulloon pakattu valmis Long Drink maistui kotiyleisölle siinä määrin, että se jäi markkinoille.

Edelleen, Hartwall Original Long Drink on suomalaisten ehdoton suosikkilonkero ja Alkon myydyin tuotemerkki. Viime vuosina Original Long Drink -sarja on täydentynyt uusilla makuvaihtoehdoilla.

Tutustu tuotteisiin

Cool Long Drink

Original Cool Long Drink on raikas, ositain käymisteitse valmistettu long drink -juoma.

Tutustu tuotteisiin

Original 2,6%

Original 2,6% on mieto, päivittäistavarakaupoissa myytävä, 2,6 %-vahvuinen long drink -juoma.

Tutustu tuotteisiin

Pienpanimotuotteet

Stallhagen

Stallhagenin panimo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Ahvenanmaan maaseudulla. Panimo onkin saanut nimensä Stallhagen (Tallihaka) panimokiinteistön sijainnin mukaan. Ruotsin kuningas Kustaa Vaasa käytti 1500-luvulla Grelsbyn tilaa asuinpaikkanaan oleskellessaan Ahvenanmaalla. Grelsbyn tiluksiin kuuluivat myös talli ja sen yhteydessä sijainnut hevoshaka, johon nimi viittaa.

Tutustu tuotteisiin