Moi, mitä etsit?

search

Pirtein pääsiäisjuoma tulee tässä

Kupliva porkkanamocktail

Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma, Alkoholiton

Pääsiäisen tarjoilut kaipaavat myös juotavaa. Iloisen värinen, hitusen kirpsakka ja kepeästi kupliva porkkanamocktail on pääsiäisjuoma, joka maistuu niin lapsille kuin aikuisille.

Porkkanaa, veriappelsiinia ja inkivääriä – maistuisiko näistä aineksista sekoitettu pääsiäisjuoma? Lisäsimme siihen myös kuplia! Lupaamme, että porkkanamocktail on ihanan pirteä ja raikas makuelämys. Se on myös omiaan kruunaamaan pääsiäisen tarjoilut hauskalla ulkonäöllään. Alkoholiton pääsiäisjuoma valmistetaan kapeaan kuohuviinilasiin, ja sillä voivat kippistää niin lapset kuin aikuiset.

Porkkanamocktailin kirpsakan maun salaisuus on inkiväärinen Hartwall Ginger Ale. Iloinen väri taas tulee porkkanamehusta, jota veriappelsiinista puristettu mehu vielä syventää. Juhlan tuntu puolestaan on peräisin Novelle Kivennäisveden pehmeistä kuplista. Ja viimeisen silauksen tekevät raikkaat mintunoksat, joita voit laittaa oman maun mukaan pari tai sitten kokonaisen nipun.

Resepti

Pirtein pääsiäisjuoma eli porkkanamocktail

Kahdelle

½ dl porkkanamehua 2 rkl veriappelsiinista puristettua mehua ½ rkl vaaleaa siirappia 1 dl Hartwall Ginger Alea n. 1 dl Novelle Kivennäisvettä mintunoksia
  • Sekoita porkkanamehu, veriappelsiinin mehu ja siirappi keskenään. Veriappelsiinimehun sijasta voi käyttää myös tavallista appelsiinimehua. Kaada juoma kahteen kuohuviinilasiin.

  • Lisää Ginger Ale ja pidennä juomat Novelle Kivennäisvedellä. Koristele mintunoksilla.

  • Vinkki! Porkkanamocktailin valmistus on sen verran helppoa, että juomaa kannattaa tehdä kerralla isompi satsi. Pirteä pääsiäisjuoma sopii myös kannusta tarjoiltavaksi.

Tarjoile porkkanamocktail alkumaljana tai nostele lasit jokaiselle ruokailijalle valmiiksi pöytään. Oranssi pääsiäisjuoma sekä pupukoristeet ja rairuoho tuovat tunnelmaa pääsiäisen tarjoiluihin.

Tämä juoma sopii myös aamiaisella tai brunssilla tarjottavaksi. Mikä herättäisikään paremmin kuin kepeästi kupliva ja hiukkasen kirpeä mocktail, joka on täynnä hyvää tekeviä aineksia!

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!