Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Aurinkoinen kesäbooli on kesäkattauksen väripilkku

Iloisen keltainen Pommac-booli on näyttävä lisä kesäkattaukseen. Aurinkoisessa kesäboolissa yhdistyvät Hartwallin perinteinen Pommac ja herkulliset marjat. Alkoholittomasta boolista pääsee myös nauttimaan koko juhlaseurue!

Alkoholittoman kesäboolin makumaailma on saanut inspiraationsa Pommacin marjoista ja hedelmistä. Boolin koristeeksi tehdään klassikkojuoman makumaailmasta inspiroitunut ja hedelmillä koristeltu jättijääpala. Kun jääpala on tehty boolin aineksista, ei se sulaessaan laimenna boolia. Tässä tulee raikas ja helppo kesäboolin ohje!

15—20 lasillista
tekoaika 15 min + jääpalan jäädytys 1 vrk

Aurinkoisen ja raikkaan kesäboolin ainekset

1 plo (1,5 l) Hartwallin Pommacia
1 l omenatäysmehua
0,5 l persikkasosetta

Jättijääpala:
1 persikka
1 sitruuna
6—8 mansikkaa
6—8 ananaskirsikkaa
n. 200 g viinirypäleitä
n. 5 dl Hartwallin Pommacia

Ohje: Näin teet alkoholittoman ja aurinkoisen Pommac-boolin 

1. Valmista ensin jääpala. Viipaloi persikka ja sitruuna. Halkaise mansikat. Poista ananaskirsikoista verholehdet, mutta jätä pariin marjaan lehdet. Täytä kulho (tilavuus n. 1 l) hedelmillä ja marjoilla. Asettele päällimmäiseksi verholehdellisiä ananaskirsikoita, mansikoita ja pieni viinirypäleterttu. Kaada päälle Pommacia niin, että päällimmäiset hedelmät ja marjat jäävät juoman pinnan yläpuolelle. Pakasta jääpalaa seuraavaan päivään.
2. Kaada viilennetyt juomat boolikulhoon.
3. Irrota jääpala kastamalla se ulkopuolelta nopeasti kuumaan veteen. Laske jääpala booliin ja tarjoile heti.
Vinkki! Jääpalakulhon voi nostaa tunniksi-pariksi jääkaappiin ennen pakastamista. Tällöin hiilihapot vähenevät juomasta ja jääpalasta tulee hieman tasaisempi. Limonadijääpalan voi tehdä myös avatusta virvoitusjuomasta, joka on väljähtänyt.