Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Olut, Oluttrendit, Alkoholiton, Oluen valmistus:

Heineken 0,0 % − olutelämys milloin tahansa

Alkoholiton olut sopii loistavasti lounasjuomaksi, saunajuomaksi ja rentoutumiseen.

Suomessa alkoholittomat oluet kasvattavat suosiotaan, ja Hartwallin tutkimuksen* mukaan jopa 13 prosenttia suomalaisista juo alkoholittomia oluita vähintään kerran kuussa. Alkoholittoman oluen herkullisuus saattaa kuitenkin arveluttaa.

Kun Heineken 0,0 % kehitettiin, tavoitteena oli luoda maailman paras ja herkullisin alkoholiton olut. Syntyi raikas ja hedelmäisen ryhdikäs lagerolut, jonka maussa on vivahdus maltaisuutta.

Ainutlaatuinen resepti = hedelmäinen ja maltainen maku

Alkoholittomassa Heineken-oluessa käytetään samoja laadukkaita raaka-aineita kuin perinteisessä oluessa. Heineken 0,0 % on keitetty kaksi kertaa. Sen jälkeen oluesta on poistettu alkoholi kokonaan, ja lopuksi panimomestarit viimeistelevät maun luonnollisilla aromeilla. Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä takaa oluelle tasapainoisen maun. Tuloksena on maltainen ja maistuva, mutta täysin alkoholiton olut.

Heineken 0,0 % sopii loistavasti ruoka- tai seurustelujuomaksi milloin tahansa.

Kevyt olutnautinto

Pullollisessa tai tölkillisessä Heinekenin alkoholitonta olutta on 69 kaloria ja desilitrassa 21 kaloria. Hartwallin tutkimuksen* mukaan suomalaiset juovat alkoholitonta olutta useimmiten saunan jälkeen, janojuomana ja ruuan kanssa kotona tai ravintolassa. Alkoholiton olut maistuu yhä enemmän myös baareissa. Myös Heineken 0,0 % sopii loistavasti ruoka- tai seurustelujuomaksi milloin tahansa.

*Alkoholittomia oluita koskevaan tutkimukseen vastasi 719 suomalaista kesällä 2019. Tutkimus toteutettiin verkkokyselynä tutkimusyhtiö Bilendin kautta.

 

Saatat innostua myös näistä:

Miltä alkoholiton olut maistuu? Makutestissä kaksi klassikkoa
Alkoholiton olut mahdollistaa huurteisen nautinnon vaikka lounastauolla