Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Alkoholiton:

Inkivääridrinkki, joka on hellepäivän must-juoma

Kun kesäpäivä on kuumin, inkivääri-highball-mocktail on raikastavin! Tämä moniulotteinen inkivääridrinkki saa lisämakua limestä, hunajasta ja alkoholittomasta Seedlip-tisleestä.

Ihanan kirpsakkaa limeä, pehmeästi tymäkkää inkivääriä, makoisaa hunajaa ja pieni loraus alkoholitonta tislettä – kas, niistä on kesän helpoin ja taatusti freesein mocktail tehty!

Ginger ale antaa tälle inkivääridrinkille luonteen, jota muut raaka-aineet täydentävät. Tarjoile inkivääri-highballia kesäjuhlissa tai juhannustansseissa, ja se on myös mitä täydellisin saunajuoma.

Mutta mikä ihme highball? Se on nimitys sekä juomatyypille että lasille. Highball-juomissa on tyypillisesti alkoholipohja, joka pidennetään runsaalla määrällä mikseriä. Tässä inkivääri-highball-mocktailissa väkevän alkoholin korvaa alkoholiton Seedlip Spice -tisle, joka on kymmenien uutteiden yhdistelmä. Seedlip on siis se salainen ainesosa, joka tuo mocktaileihin samaa syvyyttä kuin alkoholi cocktaileihin.

Highball-lasi taas on lasityyppi, jota käytetään pitkille juomille. Malliltaan ne ovat kapeita ja korkeita ja niihin mahtuu tyypillisesti 24–35 cl juomaa. Highball-lasi sopii erityisesti juomille, joissa käytetään runsaasti jäitä. Voit totta kai valmistaa alkoholittoman inkivääridrinkin myös muunlaiseen, vetoisuudeltaan tarpeeksi isoon lasiin.

Raikas inkivääridrinkki: Inkivääri-highball mocktail

1 annos
valmistusaika: 5 min
100 kcal / annos

2 rkl Seedlip Spice -tislettä
1 rkl limen mehua
½ rkl hunajaa
2 dl Hartwall Ginger Alea
jääpaloja
limelohkoja

Ohje: näin valmistat inkivääri-highball mocktailin

  1. Mittaa Seedlip, limen mehu ja hunaja lasiin. Sekoita huolellisesti, jotta hunaja liukenee eikä jää kerrokseksi lasin pohjalle.
  2. Lisää Ginger Ale.
  3. Täytä lasi jäillä ja viimeistele inkivääridrinkki limelohkoilla.