Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Rosee ja trendit, Viinit:

3 x kesän suosikkirosee

roseeviiniä laseissa

Kesä on raikkaiden ja hempeän vaaleanpunaisten roseiden aikaa! Kun aurinko paistaa ja laineet liplattaa nautinnon kruunaa ihanat roseeviinit. Hartwallin viiniasiantuntijat listasitvat 3 kesän ehdotonta suosikkia roseeviineissä.

1. Arthur Metz Pinot Noir Rosé

Kuiva ja pirteän hapokas roseeviini on valmistettu Alsacen alueelle tyypillisestä Pinot Noir -rypälelajikkeesta. Viinin keskitäyteläisen kokonaisuudeen kruunaa hento kukkaisuus, joka tuo makuun oman vivahteensa. Arthur Metz Pinot Noir Rosé on raikas ja hedelmäinen roseeviini, joka sopii erinomaisesti kesäisten salaattien kylkeen tai myös grillatulle lihalle.

2. Freixenet Italian Rosé Sparkling Extra Dry

Huippusuositun Freixenet Proseccon vaaleanpunainen sisko! Tämä hennon marjainen roseekuohuviini ei jätä ketään kylmäksi, ja se sopiikin loistavasti yhteen vähärasvaisen kalan, äyriäisten tai salaattien kanssa. Kaunis pullo kruunaa tarjoilut ja pullosta voikin tuunata ihanan kynttiläjalan tai lampun kun se on nautittu tyhjäksi. 

3. [yellow tail] Rosé

Hempeän hedelmäinen [yellow tail] Rosé on australialainen viiniherkku, jota on saatu odottaa Suomeen: aiempina vuosina kysyntä maailmalla on ollut niin suurta, ettei sadosta ole riittänyt Pohjoismaihin saakka. Nyt odotettu viini on saapunut tänä kesänä Alkoihin asti ja onkin juuri sellainen kuin roseeviinin tulee olla: raikas, herkullinen ja monikäyttöinen!