Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Rosee ja juhlat, Viinit:

Viinit äitienpäivään!

Toukokuun toisena sunnuntaina vietetään äitienpäivää ja silloin äideillä onkin lupa olla ja nauttia muun perheen järjestämästä hemmottelusta. Äidille sänkyyn tarjoiltu aamupala kruunataan kukilla ja lasillisella kuplivaa. Myös koko perheen brunssi saa varmasti hymyn äidin huulille.
arrow_downward

Lue koko juttu

Jokaisen oma äiti ansaitsee parasta, ja valitsimmekin jokaisen äidin makuun ihanan kuplivan jolla häntä voi hemmotella ja juhlistaa.

Erinomainen valinta äitienpäiväbrunssille on espanjalainen Rosé Cava, jotka ominaisuuksiensa puolesta toimivat loistavasti myös ruokapöydässä. Näistä samppanjamenetelmällä valmistetuista roseekuohuvista varmana valintana brunssipöytään Freixenet Cordon Rosado Cava Brut, josta löytyy myös piccolo-vaihtoehto, tai astetta elegantimpana ratkaisuna Pinot Noir -rypäleestä valmistettu Freixenet Elyssia Cuvée de Prestige Pinot Noir Cava Brut.

Pientä makeutta ja tyylikästä pulloa hakevalle hyvänä vaihtehtona kilistelyyn toimii trendikästä Prosecco-tyyliä mukaileva Freixenet Italian Rosé Sparkling Extra Dry, josta saatavilla myös piccolo.

Todellisena hemmotteluherkkuna niin maljannostoon kun ruokapöytäänkin toimii roseesamppanja, ja erityisesti Tsarine Rosé Champagne Brut, joka paketista löytyvien tyylikkäiden samppanjalasien kanssa tarjoaa myös erinomaisen lahjaidean.