Makupari: Arthur Metz Grand Cru Altenberg de Bergbieten Riesling ja herkullinen tarte flambée
Tarte flambéen ohut ja rapea pohja tehdään kohottamattomasta taikinasta ja täytteet, joihin perinteisesti kuuluvat pekoni, paikalliset juustot, sienet ja sipuli, levitetään créme fraîchen päälle. Tarte flambéen kanssa sopii tietysti nauttia Alsacen alueen viiniä ja Arthur Metzin Riesling Grand Cru Altenberg de Bergbieten on loistava valinta!
Valkoviiniin käytetyt riesling -rypäleet tulevat Alsacen pohjoisimmissa osissa sijaitsevalta 29 hehtaarin kokoiselta Altenberg de Bergbietenin Grand Cru-tarhalta. Tämä huippuluokan riesling on tyyliltään kuiva, ryhdikkään hapokas ja mineraalinen ja sen aromeissa voi aistia kypsää persikkaa, raikasta sitruksisuutta, hentoa kukkaisuutta sekä aavistuksen petrolisuutta.