Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Valloittavat Hans Baer -viinit jouluun

Onko valintasi lämmin glühwein vai raikas kuohuviini?

Viinit

Paras seuralainen joulun odotukseen on ystävällinen ja sosiaalinen Hans-karhu. Onnistu juomavalinnassa ja nappaa rentoihin hetkiin suosittu Hans Baer -viini. Raikas kuohuviini hurmaa hedelmäisyydellään ja mukavan mausteinen glühwein tuo lämpöä pakkaspäiviin. Tänä vuonna joulua ei tarvitse suorittaa!

Hans Baer Riesling Sekt Dry

Juhlaviin hetkiin ja pikkusuolaisten kanssa nautittavaksi sopii erinomaisesti hedelmäinen kuohuviini. Trendikkäästä Riesling-rypäleestä valmistettu Hans Baer Sekt on tasapainoinen yhdistelmä hedelmäisyyttä ja pehmeitä kuplia. Saksalainen kuivaksi luokiteltu kuohuviini sisältää juuri riittävästi jäännössokeria korostaakseen viinin runsasta hedelmäisyyttä. Viini on varma valinta mätidipin ja sipsien kanssa. Tarjoile kuohuviini hyvin viilennettynä näyttävistä coupé-laseista juhlatunnelman maksimoimiseksi.

11 98
0.75L

Hans Baer Riesling Sekt

Qualitätswein Rheinhessen

Lue lisää
1L

Hans Baer Organic White Glühwein

Lue lisää

Hans Baer Organic White Glühwein

Pakkaspäivinä parhaat juomat nautitaan lämpiminä. Lämmitä Hans Baer Glühwein ja anna joulun tuoksun leijailla kodissasi. Kanelinen, neilikkainen, kevyen kardemummainen ja hennon inkiväärinen makumaailma hurmaa tässä valkoviinipohjaisessa hehkuviinissä. Ympäristöystävällisestä litran muovipullosta riittää tarjottavaksi ystäville, ja se on keveytensä ja särkymättömyytensä ansiosta kätevä napata pikkujouluihin mukaan.

Hans Baer Glühwein on täydellinen valinta pikkujoulujen lisäksi joulukorttien askartelun ohelle tai lämmikkeeksi ulkoaktiviteettien jälkeen. Tavallisiin glögeihin verrattuna glühweinin makeus on hillitympää. Tarjoile juoma lämmitettynä ja koristele kuivatulla kanelitangolla tai appelsiiniviipaleella.

Hans Baer – suositut saksalaiset viinit

Hans Baer -viinit edustavat saksalaisia, valikoituja laatuviinejä, jotka ovat lähteneet Rheinhessenistä matkalle ympäri maailmaa. Viinit edustavat nykyaikaista viininvalmistusta, jonka tekijöinä ovat nuoret ja innovatiiviset viinintuottajat. Rheinhessen on Saksan suurin laatuviinialue, jossa vaihtelevat korkeuserot ja monet erilaiset maalajit luovat täydelliset olosuhteet monelle erilaiselle rypäleelle. Melko kylmät kasvuolosuhteet antavat rypäleiden kypsyä hitaasti, jolloin niihin kehittyy aivan omanlainen hedelmäisyys ja hapokkuus.

Saatat pitää myös näistä

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!