Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Jouluviinit – sopivat viinisuositukset joulupöytään

Mikä viini valita joulupöytään?

Viinit, Sesongissa nyt

Kokosimme parhaat jouluviinit 2023 yhteen helpottaaksemme juomavalintoja. Löydä sesongin mehevimmät punaviinit ja raikkaimmat valko- ja roseeviinit joulupöytään. Katso myös reseptit maukkaisiin pikkusuolaisiin ja hemmottele vieraita!

Talven taikaa, yhteistä aikaa, hyvää ruokaa ja juomaa, tärkeitä hetkiä läheisten ja rakkaiden kanssa. Nautitaan tunnelmasta, kuusentuoksusta ja juhlapöydän herkuista hyvää viiniä unohtamatta.

Parhaat jouluviinit tuovat tunnelmaa juhlaan – mikä punaviini joulupöytään?

Loppuvuoden juhla-ateriaa suunnitellessa katseet kääntyvät usein klassiseen punaviiniin. Mikä viini luo upean makuyhdistelmän perinteisen kinkun tai kalkkunan kanssa? Millä voimakkaan makuisen riistan saa nostettua arvoiselleen tasolle? Mitä kannattaa kaataa lasiin herkullisen juustovalikoiman seuraksi illan edetessä? Tutustu joulun maistuvimpiin punaviineihin ja tee onnistuneet valinnat tärkeään hetkeen.

Katso joulun punaviinisuositukset tästä!

Valkoviini tai roseeviini joulupöytään – näin onnistut valinnassa

Tiesitkö, että suuren suosion saavuttanut rosee on loistava jouluviini kinkulle? Monipuolinen kalakattaus arvostaa puolestaan raikkaan ja hapokkaan rieslingin piirteitä. Onnistu jouluviinin valinnassa ja tutustu juhla-aterian maistuvimpiin suosituksiin.

Valitse valko- tai roseeviini joulupöytään tästä!

Talven maukkaimmat pikkusuolaiset – 4 x helppo resepti ja viinisuositus

Oletko järjestämässä pikkujouluja? Haaveiletko herkullisista suupaloista välipäiville tai uuden vuoden juhliin? Parhaat tarjoiltavat syntyvät pienellä vaivalla, mutta lopputuloksesta tinkimättä. Mäti-katkarapusuupalat, parmesaanicrostinit, lohipastramileivät ja minipiirakat vievät kielen mennessään – kokeile ja ihastu!

Katso reseptit talven parhaisiin pikkusuolaisiin!

Saatat pitää myös näistä

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!