Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Parhaat kuohuviinit juhlaan

Uusi vuosi poksautetaan käyntiin kuplivalla

Viinit

Oletko perinteisen kuohuviinin, roseekuohuviinin vai samppanjan ystävä? Haluatko nauttia kuplista ilman alkoholia? Tutustu neljään valloittavaan kuohuviiniin ja tee juuri omaan juhlahetkeesi onnistunut valinta!

Henkell Trocken

Ranskalainen kuohuviiniosaaminen kohtaa saksalaisen artesaanituotannon. Henkell Trocken kuohuu herkillä, pitkäkestoisilla kuplilla tarjoten lasillisen arjen glamouria. Sen hienojakoinen, harmoninen koostumus tarjoaa monipuolisen, täysin kehittyneen makuelämyksen.

Väriltään Henkell Trocken on vaaleankeltainen. Kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää ja omenaa, ja myös hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä. Erinomainen maljajuoma tai aperitiivi. Sopii hyvin myös äyriäisille ja vähärasvaiselle kalalle.

10 78
0.75L

Henkell Trocken Sekt Dry

Lue lisää

Veuve du Vernay Ice Rosé Demi-Sec

Ranskalainen Patriarche Pére et Fils aloitti kuohuviinien valmistuksen vuonna 1955. Talon silloinen johtaja André Boisseaux päätti lähteä kilpailemaan samppanjaa vastaan tarjoamalla ihmisille edullisen, mutta silti elegantin kuohuviinivaihtoehdon. Syntyi Veuve du Vernay -tuotemerkki.

Veuve du Vernay Ice Rosé Demi-Sec on puolimakea ja väriltään kauniin vaaleanpunainen. Se valmistetaan Ranskassa punaisista Syrah-, Grenach- ja Cincault-lajikkeista. Maussa voi aistia punaisia marjoja, kuten vadelmaa ja mansikkaa, sekä hentoa mausteisuutta.

11 79
0.75L

Veuve du Vernay Ice Rosé 75cl

Lue lisää

Lanson Le Black Création Champagne Brut

Samppanjatalo Lansonin vakiosamppanja on jo vuodesta 1937 ollut Le Black Label. Talo on kuitenkin viime vuosina uudistunut uuden kellarimestarinsa Hervé Dantanin johdolla ja myös vakiosamppanjan makuprofiilia on päivitetty ja samalla talon vakiosamppanja sai uuden nimen – Le Black Création. Le Black Créationin laadun kulmakivinä ovat sekoituksessa aina pääosassa oleva Pinot Noir -lajike, suuri osuus reserve-viinejä sekä pitkä vähintään neljän vuoden kypsytys.

52 98
0.75L

Lanson Le Black Création Brut

AC Champagne

Lue lisää

Mionetto 0,0% Alcohol Free Sparkling

Mionetto 0,0% on valmistettu Italian Venetossa kypsyneistä Glera-rypäleistä. Alkoholiton kuohuviini valmistetaan proseccon tapaan tankkikäymismenetelmällä, joka takaa raikkaan ja hedelmäisen makuprofiilin. Viimeinen silaus viinille tehdään Saksassa, jossa siitä poistetaan alkoholi viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Valmiissa Mionetto 0,0% -kuohuviinissä on sokeria alkoholittomaksi varsin vähän (20 g/l), joka takaa raikkaan suutuntuman sekä esikuvalleen uskollisen makuprofiilin.

7 29
0.75L

Mionetto 0.0% Alcohol free

Lue lisää

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!