Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Juhlakauden kupliviin hetkiin

Uudistunut Henkell Trocken

Viinit

Pikkujouluihin kuuluu tyylikäs kuohuviini! Juhlakauden elegantti valinta on ulkoasuuudistuksen kokenut Henkell Trocken. Maultaan pehmeä ja kepeä Henkell sopii elämän kupliviin hetkiin loistavasti sellaisenaan nautittavaksi ja kilistelyyn.

10 78
0.75L

Henkell Trocken Sekt Dry

Lue lisää

Aina ensimmäisen Henkell Trocken pullon valmistuksesta vuonna 1856 tämän päivän maailmanlaajuiseen menestykseen, Henkell on ollut kuohuviinien uranuurtaja ja suorastaan synonyymi laadukkaalle saksalaiselle sekt-kuohuviinille. Brändin menestystarinan on mahdollistanut uudistuminen ja innovaatio kuohuviinin perinteitä kunnioittaen. Loppuvuodesta 2023 Henkell Trocken ja koko Henkell-kuohuviinisarja saa uuden raikkaan, modernin ja elegantin ulkoasun.

Noin puolen tunnin ajomatkan päässä Frankfurtista, Mainzin kaupungissa, Adam Henkell sai vuonna 1832 idean omasta viinikaupasta. Myytyään muiden tuottamia kuohuviinejä parikymmentä vuotta, 1856 Adam päätti vihdoin alkaa valmistamaan omaa viiniään – inspiraationa ranskalainen samppanjanvalmistus, saksalaisia sekt perinteitä kunnioittaen. Todellisen menestystarinan Henkellistä teki kuitenkin Adamin pojanpoika Otto, jolla oli markkinoinnillista pelisilmää, ja jonka sanotaan laittaneen alulle Saksan ensimmäisen todellisen kuohuviinibrändin, Henkell Trockenin.

Henkell on tänä päivänä paitsi raikas, kepeä ja rakastettu maku, myös tunnettu nimi. Pullojen ulkoasut ovat vuosien saatossa kokeneet monta päivitystä, ja tämä, vuonna 2023 tapahtuva uudistus on kaiken kaikkiaan neljästoista laatuaan. Uusi ulkoasu kommunikoi yhä vahvemmin Henkellin eleganssia, kansainvälisyyttä sekä korkeaa laatua.

henkell-aikajana.png

Ulkoasu-uudistus koskee koko Henkell-tuotesarjaa, myös alkoholittomia tuotteita sekä 0,2 litran piccolo-pulloja. Tiesitkö muuten, että myös piccolo-pullo on Henkellin innovaatio, jonka he toivat ensimmäisenä markkinoille vuonna 1935, ja jonka tavaramerkin Henkell edelleen omistaa?

Perinteet ja luotettavuus kohtaavat innovaation ja uudistumisen, sille jos jollekin kelpaa kilistellä Henkellillä tulevana juhlakautena! 

MicrosoftTeams-image (76).png

Tutustu Henkell-kuohuviineihin

10 78
0.75L

Henkell Trocken Sekt Dry

Lue lisää
7 00
0.75L

Henkell Alcoholfree Sparkling Blanc

Lue lisää

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö