Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Rosee ja trendit, Viinit:

How to kisakatsomo?

On taas se aika vuodesta, kun jääkiekon MM-kisat käynnistyvät ja on aika viritellä kotikisakatsomot käyttökuntoon. Kasasimme kokoon muutamia vinkkejä, jolla yhdessäolosta ja ottelukokemuksesta kotisohvan välityksellä saadaan entistä onnistuneempi. Mikä sen paremmin sopisi keväiseen yhdessäoloon, kun herkulliset eväät ja raikas roseeviini!

Kerääntyminen yhteen osoitteeseen kannustamaan kotijoukkue voittoon on loistava syy panostaa porukalla ruoka- ja juomapuoleen. Samalla saadaan varmistettua myös jaksaminen läpi vaativan ottelukokemuksen. Muista kuitenkin, että yleensä niin sanottu ”mättöruoka” toimii paremmin kuin liiallinen hifistely, koska ylimääräistä jännitystä ei kisapäivälle kaivata ja tilanne pysyy näin rentona sekä helppona. Linkin takaa löydät kolme simppeliä reseptiä sormisyötäville, joista saat pienellä vaivalla valmistettua sopivan määrän omaan tarpeeseesi. Reseptit sisältävät luonnollisesti myös täsmävinkit roseeviinin osalta, joka toimii raikkaana ruokajuomana niin varsinaisen ruoan kuin naposteltavienkin kanssa.

Rosee ja ruoka – Simppelit sormisyötävät

YLEENSÄ NIIN SANOTTU ”MÄTTÖRUOKA” TOIMII PAREMMIN KUIN LIIALLINEN HIFISTELY

Jos kaipaatte lisäjännitystä matsiin, voitte ottaa kisastudioporukan kesken leikkimielisen vedon ottelun lopputuloksesta. Hyvänä panoksena voi toimia esimerkiksi kauimmas tuloksesta jääneelle velvollisuus huolehtia seuraavan kisastudion ruokapuolesta tai sen suunnittelusta. Mikäli häviäjiä on useampi, ratkaisee kivi-paperi-sakset luontevasti lopullisen jumbosijan. Vinkkinä häviäjälle Roseekellarin Inspiroidu-osio, josta voi saada kaipaamaansa apua reseptien suhteen.

roseeviiniä ja juustoja

Klassinen kisastudionaposteltava sisältää yleensä muun muassa sipsejä ja karkkia, mutta halutessaan nämä voi korvata mielenkiintoisella juustolautasella. Vaikka kesäkausi onkin ovella, niin juustotarjoitinta ei tarvitse unohtaa, kun mukaan valitsee pehmeitä ja vaaleita juustoja, kuten fetaa, vuohenjuustoa ja valkohomejuustoa. Kuivan roseeviinin kanssa yhdistäessä makea hillo kannattaa vaihtaa auringon kypsyttämiin nektariineihin, luumuihin tai aprikooseihin.

Happaman fetan kanssa loistava yhdistelmä on Brovence Organic Rosé. Puna- tai valkohomejuusto kaipaa enemmän makeaa hedelmäisyyttä, jolloin Marques de Caceres Excellens Rosé tai Arthur Metz Pinot Noir Rosé ovat oivia valintoja. Vuohenjuuston kirpeydelle passaa hedelmäinen Chateau de Fabregues Grenache Syrah Rosé tai Santa Ana Organic Shiraz Rosé.

Samat vinkit pätevät erinomaisesti myös talvikauden kisoihin, jolloin syötävät voi vaihtaa kauteen sopivimmiksi ja roseet astetta tuhdimmiksi.