Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

JP. Chenet Ice Edition

Kesän viilein viinisuositus

Viinit

Viime vuosina trendiksi noussut tapa nauttia kuohuviiniä jäiden kanssa luo raikkaan vivahteen klassikkosuosikille. JP. Chenet Ice Edition Demi-Sec on täydellinen kumppani juhliin, piknikille tai romanttiselle illalliselle. Tämä herkullinen kuohuviini on täydellisen virkistävä ratkaisu kesähelteillä.

JP. Chenet Ice Edition Demi-Sec

JP. Chenet Ice Edition Demi-Secin hapokas, trooppisen hedelmäinen ja kevyen päärynäinen maku saavat aikaan ainutlaatuisen juhlatunnelman. Demi-Sec on täydellinen kumppani vuohenjuustosalaatin tai esimerkiksi suolaisen halloumin kanssa. Kokeile myös yhdistää pestossa pyöriteltyjen tortellinivartaiden kanssa. Helppo ja maistuva piknik-eväs!

11 98
0.75L

JP. Chenet Ice Edition Demi-Sec

Vin Mousseux

Lue lisää
11 98
0.75L

JP. Chenet Ice Edition Rosé Demi-Sec

Vin Mousseux

Lue lisää

JP. Chenet Ice Edition Rosé

JP. Chenet Ice Edition Rosé tarjoaa herkullisen marjaisia vivahteita. Sen lempeä makeus yhdistettynä raikkaaseen hapokkuuteen tekee siitä täydellisen valinnan monille eri tilaisuuksille. Juhlien keskipisteessä tai piknikin tähtenä tämä kuohuviini herättää huomiota ja ilahduttaa kaikkia vieraita.

Lisäksi JP. Chenet Ice Edition Rosén monipuolisuus tekee siitä täydellisen parin erilaisille ruokalajeille. Sen raikas kuplivuus raikastaa suun makuelämyksiä, mikä tekee siitä erinomaisen kumppanin mereneläville, kevyille salaatteille ja hedelmäisille sekä marjaisille jälkiruuille. Kokeile sitä myös tulisempien ruokien rinnalla, sillä sen lempeä makeus tasapainottaa mausteiden tulisuutta.

Olisitpa sitten aurinkoa kylpemässä uima-altaan reunalla, järjestämässä grillijuhlia takapihalla tai nauttimassa auringonlaskun piknikistä, JP. Chenet Ice Edition Demi-Sec sekä Rosé tarjoiltuna jäällä kruunaa hetken.