Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Klostergarten Riesling

Itävaltalainen uutuusvalkoviini hurmaa rieslingin ystävät

Viinit, Uutuudet

Intensiivisen hedelmäinen maku, ryhdikäs hapokkuus ja visuaalista silmää hivelevä, ympäristöystävällinen pakkaus – kaikki nämä yhdistyvät kesän upeassa uutuusviinissä!

Itävaltalaiset valkoviinit ovat kasvattaneet roimasti suosiotaan. Uutuus Klostergarten Riesling on Alkon valikoiman ainoa hanapakkauksesta löytyvä itävaltalainen riesling. Kauniin kukallinen pakkaus on tyylikäs valinta kesän juhliin tai mökille mukaan otettavaksi.

Klostergarten Riesling on raikas uutuus

Monipuolinen valkoviini on miellyttävän kuiva ja ryhdikkään hapokas. Hyvin tehty viini on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Hedelmäisessä makumaailmassa on aistittavissa viheromenaa, sitruksisuutta, persikkaa ja päärynää. "Laadukas ja hyvin tehty", kuvailee Viinilehti uutuutta.

Klostergarten Riesling on mitä maittavin valinta seurusteluhetkiin sellaisenaan nautittavaksi, mutta se yhdistyy myös erinomaisesti kevyille kesäruoille. Kokeile raikkaiden salaattien, kalan, äyriäisten tai sushin kanssa!

37 99
3L

Klostergarten Riesling

Niederösterreich

Lue lisää

Laatuviiniä Itävallan vanhimmalta tilalta

Stift Klosterneuburg on Itävallan vanhin viinitila, joka on perustettu yli 900 vuotta sitten. Pitkästä historiasta huolimatta Klosterneuburg elää vahvasti tässä ajassa ollen edelläkävijä ympäristövastuullisessa tuotannossa; se sai ensimmäisenä itävaltalaisena viinitilana Carbon Neutral -sertifikaatin. Tilalla on tehty paljon konkreettisia tekoja päästöjen vähentämiseksi, mm. koneinvestoinnit mahdollistavat puolet vähemmän ajoa tarhoilla ja energiankäyttö on vaihdettu uusiutuviin energianlähteisiin.