Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Viinit:

Kuohuviinit syksyn valmistujaisiin!

Syksyllä kokoonnutaan juhlistamaan valmistujaisia ja nostetaan maljat uurastuksen päättäneille opiskelijoille! Tässä kolme helppoa vinkkiä kuplivien valintaan:

LAHJAKSI


Freixenet Prosecco
Kuohuviini on mainio valinta lahjaksi valmistuneella ja Freixenet Prosecco herättää taatusti ihastusta tyylikkäällä ja kauniilla kristallimaisella pullollaan. Raikkaan hedelmäinen, sitruksinen ja kukkea Freixenet Prosecco sopii niin juhlavaan seurusteluun kuin raikkaiden salaattien ja pikkupurtavien seuraksi.

prosecco-seeing-the-light-med.jpg

Löytyy myös kätevästä piccolopullosta!

KIPPIS!


Freixenet Cordon Negro Brut
Perinteinen valmistujaisjuhlien kuohuva on Freixenet Cordon Negro Brut, maailman suosituin Cava, jonka tunnistaa sen tyylikkäästä mustasta pullosta ja raikkaasta mausta, jossa voi aistia omenaisuutta, sitrusta ja hennon paahteista mausteisuutta. Cordon Negro Brut on tyylikäs valinta aperitiiviksi ja seurusteluun, mutta se sopii nautittavaksi myös kalaruokien tai erilaisten tapasten kanssa.

cordon-negro-graduation-med.jpg

Lötyy myös kätevästä piccolopullosta!

COCKTAIL


Freixenet Ice Rosé Semi Seco
Freixenet oli ensimmäisinä lanseeraamassa uudenlaisen tavan nauttia viiniä – jäiden kera isosta viinilasista. Jäät korostavat makujen hedelmäistä aromikkuutta ja hapokkuutta tehden niistä tasapainoisen ja raikkaan kokonaisuuden. Valmistujaisjuhlien helppo ja herkullinen cocktail syntyy laittamalla viinilasiin jäitä, Freixenet Ice Rosé -kuohuvaa ja loraus Hartwall Vichy originalia. Koristeluun voi käyttää marjoja, hedelmiä ja yrttejä maun mukaan!

frx-ice-rose-with-strawberry-low.jpg

Lisää inspiraatiota viineistä löydät Hartwall Viinisi instagram ja facebook sivuilta!