Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Viinit:

Luomua, kiitos!

Luomuviinit jatkavat huimaa suosiotaan, eikä roseeviinin ystävän tarvitse tässäkään kohtaa tinkiä valinnoissaan. Luonnonmukaisesti tuotettuja roseeviinejä löytyy Alkon valikoimista jo useampia joten pyysimme Hartwallin Wine Ambassadoria Sari Ayrea jakamaan hänen top 3 suosituksensa luomu roseeviineistä

b.io Rosato

B.io Rosato tulee Etelä-Italiasta Sisiliasta, rypälelajikkeena viinissä on alueen ylpeys Nero d’Avola. Kyseessä on kuiva, hennon persikkainen, tyylikäs ja rakenteikas rosee, jonka voi mainiosti yhdistää esimerkiksi kesäisille kasvisruuille!

Brovence Organic Rosé

Kuiva, hapokas, vadelmainen ja sitruksinen Brovence tulee roseeviinien sydänalueelta eli Provencesta, Etelä-Ranskasta. Brovence pärjää ruokapöydässä täyteläisemmillekin annoksille kuten esimerkiksi grilliruoille tai Provencen alueen perinteiselle Bouillabaisse-kalakeitolle.

Perlapp Rose Extra Dry

Trevison alueelta Venetosta tulee perheomisteisen Perlagen viintalon ihastuttavan raikas ja hedelmäinen mutta erittäin kuiva roseekuohuva Perlapp, joka on valmistettu Merlot ja Sangiovese-rypälelajikkeista. Upeaan kukkaiseen pulloon pakattu kuplajuoma sopii nautittavaksi iloisissa kesän juhlissa ja piknikeillä antipastojen ja muiden pikkupurtavien kera.