Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Viinit:

4 x viini pääsiäisen herkuille

Pääsiäisenä herkutellaan suklaalla, lampaalla ja juustoilla. Nappaa tästä eri hetkiin sopivat viinit!

paasiainen-suklaa.jpg

Viini suklaan kanssa: b.io Primitivo Vino Biologico

Suklaan ja punaviinien erilaiset tanniinit riitelevät helposti keskenään, mutta pyöreänä ja hilloisena B.io Primitivo Vino Biologico antaa suussa tilaa myös pääsiäisen tummille suklaaherkuille.

paasiainen-lammas.jpg

Viini lampaan kanssa: Marqués de Cáceres Crianza

Lammas vaatii kylkeensä rustiikkisen ja sopivasti luonteikkaan viinin mätsäämään tämän aromaattisen pääsiäislihan makuun. Miellyttävästi kirpeää hillomaisuutta ja pehmeitä tanniineja tarjoileva Marqués de Cáceres Crianza antaa maanläheisenä ja mutkattomana ruokaviininä lampaan loistaa pääsiäisaterian kunkkuna.

paasiainen-juustot.jpg

Viini juustojen kanssa: Yali Wetland Reserva Carmenere

Aromikkaat, kypsytetyt juustot ja ihastuttavan marjahilloinen, keskitäyteläinen Yali Wetland Reserva Carmenere Chilestä ovat vedet kielelle herauttava kombo, jossa maukasta kokonaisuutta ryhdistävät viinin samettiset tanniinit.

paasiainen-tapas.jpg

Viini nautiskeluun ja tapaksille: Peter Lehmann Portrait Shiraz

Pääsiäisen nautiskeluviinillä tulee olla luonnetta ja sitä tästä aussipunkusta ei uuvu. Kypsän tanniininen ja maukkaan aromikas Peter Lehmannin Potrait Shiraz on omiaan avattavaksi pääsiäisateriaa kokkaillessa tai takan äärellä tunnelmoidessa. Samalla voi napsia suuhunsa muutamia runsaanmakuisia ilmakuivattu kinkku- ja leikkelesiivuja, sillä viini on tummasävyisen mausteisena ja muhevana kelpo lihaviini.