Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Rosee ja ruoka, Viinit:

Pakkaa mukaan piknikille

Yhdessä vietetty kesäpiknik on kevään ehdottomia kohokohtia. Mikä olisikaan ihanempaa kuin nauttia kesäsäästä hyvässä seurassa ja nostaa lasi kuplivaa kesälle!
arrow_downward

Lue koko juttu

Kokosimme yhteen 5x helppoa vinkkiä piknikille:

1. Valitse helppoja ruokia, jotka voit valmistaa jo etukäteen tai napata mukaan matkalla kaupasta. Parhaat piknik-ruoat ovat sellaisia, jotka maistuvat hyvänä myös kylmänä! Hyvin viilennetyt viinipullot toimivat loistavasti ruokien viilentäjinä.

2. Kertakäyttöiset astiat ja aterimet ovat epäekologisia ja epäkäytännöllisiä. Voit hyvin korvata ne pakkaamalla mukaan oikeat astiat. Niiden ei tarvitse olla ne kodin kalleimmat astiat, vaan mukaan sopii hyvin eriparia olevat astiat tai vanhat muoviset mökkiastiaston jäänteet. Oikeat viinilasit luovat tunnelmaa ja ne kulkeutuvat kätevästi mukana, kun käärit ne keittiöpyyhkeen sisään!

Muista pakata piknikille myös vesipulloja koko seurueelle

3. Valitse mukaan viini, joka maistuu kaikille ja on helppo nautittava monenlaisen eväiden seurana! Piccoloviinit voit nauttia suoraan pullon suusta tai ota mukaan kauniita pahvisia pillejä.

Freixenet Italian Rosé roseekuohuviiniä

4. Muista pakata piknikille myös vesipulloja koko seurueelle ja muista ottaa mukaan myös oma roskapussi, sillä roskat viedään aina mukana pois!

5. Jos sää yllättääkin, voi piknikin järjestää myös kotona sisätiloissa! Siirrä kalusteita huoneen reunoille, asettele matto ja tyynyjä lattialle ja kata piknik keskelle olohuonettasi.