Moi, mitä etsit?

search

Freixenet 0,0% Red Blend Low Calorie

Freixenet 0,0% Red Blend Low Calorie

Freixenet 0,0% Red Blend Low Calorie

Alkoholiton punaviini espanjalaiselta Freixenet-viinitalolta. Alkoholittomia viinejä on kehitetty raikkaampaan ja kuivempaan suuntaan, lisäksi ne ovat vegaanisia. Viinissä on runsaasti tummaa kypsää marjaisuutta sekä hentoa tumman suklaan ja kahvipapujen paahteisuutta. Loistava valinta kaikkiin alkoholittomiin hetkiin, niin seurusteluun kuin vaikkapa noutopöydän monien makujen kanssa.

Freixenet 0.0 % valmistetaan normaalilla käymisprosessilla rypäleistä viiniksi ja kun perusviini on valmis, se tyhjiötislataan matalassa lämpötilassa. Paineen vaikutuksesta alkoholi haihtuu – mutta aromit säilyvät. Rypäleinä ovat paikalliset rypäleet. Tarjoilulämpötilaksi suositellaan viidestä kahdeksaan astetta.

Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä. Kuohuviini nimettiin Pedron lempinimen mukaan, el Freixenet

Ruokasuositus:
pizza, kana ja kalkkuna, seurustelu, juusto

Tuotetiedot

Tuottaja: Freixenet

Rypäle: Cuvée

Väri: Rubiininpunainen

Makutyyppi: mehevä & hilloinen

Maku: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, puolikuiva, karhunvatukkainen, suklainen, mokkainen

Alkoholi -%: 0

Tarjoilulämpötila: 5-8

Pullokoko: 0.75l

Pakkaustyyppi: Lasipullo

Saatavuus: Alko (914084)

Hinta: 7,59 €

Tuote Alkossa alko link