Moi, mitä etsit?

search

Jam Shed Shiraz

Jam Shed Shiraz

Jam Shed Shiraz

Jam Shed tulee alkujaan Australiasta, Leasingham-viinitilalta. Tila sijaitsee Claren kaupungissa, noin 140 kilometriä Adelaidesta pohjoiseen. Tilalla on yli vuosisadan ajan ollut ratkaiseva merkitys alueen kehityksessä sekä hillojen että viinien tuotannon kautta.

Seriously Jammy!
Jam Shed viini on saanut vaikutteita tilan hilloisesta historiasta. Runsaan hedelmäinen viini sisältää paljon mausteisuutta ja makeutta. Viinin voi helposti yhdistää mausteisien ruokien kanssa. Kokeile esimerkiksi tulisten aasialisten ruokien kanssa tai yhdistä mehevän grilliruoan kylkeen. Upea herkku myös sellaisenaan!

Viinivinkki talveen!
Koe lämmin ja mukava "hygge"-hetki, ja kokeile Jam Shed -lämmitettynä glögimausteiden kera! Mittaa mieleisesi määrä Jam Shediä kattilalle. Lämmitä mviini hellalla, ja lisää haluamiasi glögimausteita mieleisesti määrä. Lämmitä viiniä siihen pisteeseen asti, kunnes seos hieman höyryää, ja ota siten kattila pois kuumalta hellalta. Vältä kiehauttamista. Nauti!

Viinivinkki kesään!
Punaviini on totuttu yleensä juomaan huoneenlämöisenä. Jam Shed haastaakin suomalaiset kokeilemaan viiniä uudella rennommalla tavalla. Punaviiniä voi nimittäin rohkeasti nauttia viilennettynä ja jopa jääpalojen kera. Tämä viileä herkku toimii talvella erityisen hyvin saunomisen yhteydessä!

Jääpalat pitävät juoman raikkaan viileänä kuumemmissa löylyissä. Alkon julkaiseman tilaston mukaan lasillinen viileää punaviiniä sisältää noin 128 kilokaloria, joten se on melko kevyt juomavalinta verrattuna moneen saunasiideriin tai oluttuoppiin.

Ruokasuositus:
aasialainen, grilli, porsas, seurustelu

Tuotetiedot

Tuottaja: Accolade Wines

Rypäle: Shiraz

Väri: Rubiininpunainen

Makutyyppi: pehmeä & hedelmäinen

Maku: Täyteläinen, keskitanniininen, mustaherukkahilloinen, kypsän kirsikkainen, vadelmainen, hennon eukalyptuksinen

Tuoksu: makea kirsikka, punaiset hedelmät, mausteinen

Alkoholi -%: 13.5

Tarjoilulämpötila: 16-18

Pullokoko: 0.75l

Pakkaustyyppi: Lasipullo

Saatavuus: Alko (495437)

Hinta: 10,28 €

Tuote Alkossa alko link