Moi, mitä etsit?

search

JP. Chenet Cabernet Syrah

JP. Chenet Cabernet Syrah

JP. Chenet Cabernet Syrah

JP. Chenet on kaikkien tuntema pehmeä ja hedelmäinen klassikkopunaviini. Se on oivallinen seurusteluviini, joka sopii hienosti myös naudanlihasta valmistettujen pataruokien ja grillatun possunlihan kanssa nautittavaksi.

Helposti lähestyttäviä, parhaan hinta-laatusuhteen, kuluttajaystävällisiä viinejä, oli ranskalaisen perheyrityksen Les Grands Chais de France’n perustajan ja omistajan Joseph Helfrichin visio, kun hän visioi Chenet viiniperheen. Vuonna 1984 lanseeratun JP. Chenet'n pullomallina toimivat Josephin isän kellarista löytyneet vanhat konjakkipullot, joiden epäsymmetristä muotokieltä erottuvat Chenet pullot jäljittelevät. Viini nimettiin yrityksen tuolloisen vientipäällikön Jean-Paul Chenet’n mukaan.

Les Grands Chais de France on ranskalainen perheomisteinen yhtiö, jonka Joseph Helfrich perusti vuonna 1979. Yhtiö tekee yhteistyötä viininviljelijöiden kanssa ympäri Ranskan, mm alueilla: Alsace, Jura, Diois, Languedoc, Bordeaux, Loiren laakso ja Burgundi. Lisäksi yhtiö omistaa yli 2000 hehtaaria viinitarhoja ympäri Ranskan. Viime aikoina yhtiö on panostanut vahvasti viinintekijätiimiin erinomaisen laadun varmistamiseksi. Lisäksi yhtiö keskittyy ympäristöasioihin, mm lisää luomutuotantoa ja paikallisia ympäristösertifikaatteja.

Ruokasuositus:
porsas, kana ja kalkkuna, seurustelu, grilli

Tuotetiedot

Tuottaja: JP. Chenet

Rypäle: 60% Cabernet Sauvignon, 40% Syrah

Väri: Punainen, tuore

Makutyyppi: mehevä & hilloinen

Maku: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, mustikkainen, vadelmainen, kevyen mustaherukkainen, mausteinen

Tuoksu: Melko runsas, hedelmäinen

Alkoholi -%: 13

Tarjoilulämpötila: 16-18

Pullokoko: 0.75l

Pakkaustyyppi: Lasipullo

Saatavuus: Alko (005741)

Hinta: 10,13 €

Tuote Alkossa alko link