Moi, mitä etsit?

search

Marqués de Cáceres Reserva

Marqués de Cáceres Reserva

Marqués de Cáceres Reserva

Marqués de Cáceres Reserva on viini, jota valmistetaan ainoastaan parhaista vuosikerroista. Reserva on tyylikkään monivivahteinen, joka tarjoilee kuivattuja hedelmiä, nahkaisuutta, makeita mausteita ja kahvin aromeja. Pehmeä tanniinisuus ja tumman kirsikkainen hapokkuus kantavat viiniä pitkään. Reserva on hieno viini juustoille ja liharuoille.

Marqués de Cáceres Reserva on valmistettu rypäleistä, jotka ovat kasvaneet Rioja Altan viinialueella Cenieron kylää ympäröivillä rinteillä. Siellä maaperä on rautapitoista kalkkikiveä ja savea ja rinteet suojaavat tarhoja Atlantin tuomilta rajuilta tuulilta ja sateilta. Suuri osa tarhojen köynnöksistä on yli 50-vuotiaita, jolloin ne tuottavat vähän, mutta korkealuokkaisia rypäleitä. Viiniä kypsytettiin ranskalaisissa tammitynnyreissä 22 kuukautta, mikä on 10 kuukautta minimivaatimusta pidempään. Tynnyrikypsytystä seuraa vielä yli kahden vuoden pullokypsytys. Tuottajan mukaan viini on juotavissa jo nyt ja kypsyy hienosti aina kymmenvuotiaaksi asti.

Marqués de Cáceresin viinitalo on Enrique Fornerin vuonna 1970 perustama riojalainen perheyhtiö. Cáceres alkoi ensimmäisenä Riojassa valmistaa viinejä ranskalaiseen tyyliin, jonka Enrique oli oppinut sukunsa omistamalla grand cru -tilalla Bordeaux'ssa. Marqués de Cáceresin viinit ovat erittäin korkeatasoisia, uudentyylisiä Rioja-viinejä. Ne ovat runsaanvärisiä, miellyttävän hedelmäisiä ja täynnä taidokasta eleganssia.

Ruokasuositus:
nauta, suurriista, lammas

Tuotetiedot

Tuottaja: Marqués de Cáceres

Rypäle: 85% Tempranillo, 10% Garnacha ja 5% Graciano

Väri: Tummanpunainen

Makutyyppi: roteva & voimakas

Maku: Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, taatelinen, karhunvatukkainen, nahkainen, mausteinen, tamminen

Tuoksu: Paahteinen

Alkoholi -%: 14

Tarjoilulämpötila: 16-18

Pullokoko: 0.75l

Pakkaustyyppi: Lasipullo

Saatavuus: Alko (005435)

Hinta: 19,85 €

Tuote Alkossa alko link