Moi, mitä etsit?

search

Juomat

Maukas ja terveellinen soraharjujen vesi on edelleen jokaisen Novelle-juoman pohjana. Soraharjujen villi ja vapaa vesi on saanut vuosien saatossa kaverikseen aitojen hedelmien ja marjojen aromeja, vitamiineja, kivennäisaineita sekä luontaista kofeiinia. Novelle on ainutlaatuinen ja elämänmakuinen juoma janoon, hyvinvointiin, ruoan seuraksi tai ihan vain elämän kyytipojaksi.

Novelle Fresh Mustikka

Novelle Fresh on tämän päivän luonnollinen ja kevyt janojuoma. Juoman pohjana on virkistävä kivennäisvesi, ja herkullinen mustikan maku tulee aavistuksesta täysmehua. Juoma on riisuttu kaikesta turhasta; siinä ei ole lisättyä sokeria eikä keinomakeutusaineita. Juoman makeus tulee vain ja ainoastaan mehusta ja sokeria siinä on alle 0,5g/100ml. 

Tuotetiedot

Novelle Fresh on virkistävää kivennäisvettä ja aavistus herkullista täysmehua. 

Ainekset:
Kivennäisvesi (hiilihapotettu vesi, magnesiumkloridi, kalsiumlaktaatti), omena- (3 %) ja mustikkatäysmehu (1,2 %) tiivisteestä, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), luontaiset aromit, värjäävät elintarvikkeet (porkkana- ja hibiskustiiviste), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti).

Tuotepakkaukset:
0,33 l tölkki
0,33 l tölkki 6-pack

Ravintosisältö per 100ml:

Energia kJ / kcal:
9 / 2

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
0,4

josta sokereita g:
0,4

Proteiini g:
0

Suola g:
0,02

Seuraa Novellea somessa

Elä hetkessä. Kadu myöhemmin. Tule seikkailemaan yhdessä Novellen kanssa.