Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
9.7.2019

Orchard Thieves toi salaisen baarin Provinssiin

Tämän päivän festivaalikävijä odottaa festaripäivältä kokonaisvaltaista elämystä. Orchard Thieves -siideri toi Provinssiin salaisen baarin, johon löysi tiensä seuraamalla ketun jättämiä vihjeitä.

"Nykyaikaiselta eturivin festivaalilta osataan jo odottaa vuosittaista uudistumista ja kehittymistä useilla eri osa-alueilla. Jos haluamme menestyä ja erottua massasta, on odotukset ylitettävä ja tarjottava myös jotain sellaista, mitä festarikävijä ei osaa toivoa tai odottaa. Orchard Thievesin salabaaritoteutus lossiyhteyksineen tuki erinomaisesti tavoitteitamme - salainen baari avasi uuden osan festivaalialueesta kävijöille tarjoten tunnelmallisen ja tuoreen ympäristön, piilossa esiintymislavojen massoista", hehkuttaa Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Piilotettu keidas metsän keskellä

Reitin salaiseen baariin löysi seuraamalla vihjeitä, joissa toistui Orchard Thievesin etiketeistä tuttu kettu. Vihjeitä oli mahdollista löytää eri puolilta festivaalialuetta ja ketun kuvalla varustetut kyltit ohjasivat baarin suuntaan.

"Uteliaimmat ohikulkijat huomasivat esimerkiksi omenakorin, jonka jokaisessa omenassa oli salaisesta baarista vihjaava tarra. Eri puolille aluetta ripustetuista julisteista löytyi myös puhelinnumero, johon soittamalla sai vinkin sijainnista", kertoo Janiina Gustavsson, Orchard Thieves -siiderin tuotepäällikkö.

Vihjeiden avulla perille löytäneitä odotti metsän keskelle rakennettu siideribaari.

Provinssissa vieraili kolmen päivän aikana 73 000 juhlijaa. Hartwall on luomassa juomaelämyksiä yli 300 tapahtuman kumppanina.