Uutiset

« Takaisin

Hartwall avasi verkkokaupan – tarjolla toivottuja Original Long Drinkin ja Jaffan tuotteita tarjottimista riippumattoihin

Hartwall Original Long Drinkin ikoninen raitakuosi viltissä tai coolerissa. Jaffan rakastettu design tarjottimessa, collegepaidassa tai riippumatossa. Näitä toivottuja tuotteita ja paljon muuta löytyy Hartwallin uudesta verkkokaupasta, joka on perustettu fanien pyynnöstä.

Original Long Drinkin legendaariset raidat ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten sydämissä. Suomen kansallisjuomaksikin tituleeratun aidon lonkeron fanit ovat toivoneet sinivalkoista kuosia saataville vielä monipuolisemmin, esimerkiksi sisustusesineisiin. Myös Jaffan tuotteita on toivottu paljon, ja Jaffan iloa ja aurinkoa hehkuvia tuotteita on nyt saatavilla Hartwallin uudesta verkkokaupasta.

”Jaffa-tuotteet on suunniteltu ilahduttamaan koko perhettä: ne sopivat mainiosti esimerkiksi kesäiseen yhdessäoloon, mökkeilyyn ja juhlahetkiin ympäri vuoden”, iloitsee tuotepäällikkö Mira Kujanpää.

Verkkokaupasta löytyy muun muassa Hartwall Jaffan riippumatto, pikinik-viltti, rantapyyhe, tarjotin sekä collegepaitoja miesten, naisten ja lasten koossa. Tällä hetkellä kaupasta löytyy myös rakastettuja julisteita, jotka taidegraafikko Erik Bruun suunnitteli Jaffalle 1950- ja 1960-luvuilla.

Lonkeronsinistä sisustukseen

”Saamme melkein päivittäin tiedusteluita, voiko tuotteita hankkia jostakin. Original Long Drinkiä kuulee kutsuttavan Suomen kansallisjuomaksi, ja sen ikoninen raitakuosi on suomalaisten rakastama. Nyt on upeaa saada originaaleja tuotteita kaikkien ulottuville, ja lisääkin on tulossa”, vinkkaa markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Hartwallin aidon lonkeron tuotteita voi tilata, jos on täysi-ikäinen. Hartwall Original Long Drinkin sininen raitakuosi koristaa mm. pyyhkeitä, tarjottimia ja sinkkisiä coolereita. Verkkokaupan valikoimasta löytyy myös paljon toivottu fleecehuopa, johon monet ovat ihastuneet ja kyselleet mahdollisuutta ostaa samanlainen omakseen.

  • Hartwallin verkkokauppa palvelee osoitteessa go.innoflame.fi/goshop/old
  • Kauppaan pääsee myös brändien omilta kotisivuilta: jaffa.fi ja originallongdrink.com/fi.
  • Tilauksiin lisätään 7 euron toimitusmaksu ja verkkokaupasta toimitetaan lähetyksiä kotimaan alueelle.
  • Seuraavaksi valikoimaan on tulossa Hartwall Vichy Originalin brändituotteita.

Median yhteydenotot: Elina Kurttio, viestintäasiantuntija, Hartwall, puh. 040 725 9018, elina.kurttio@hartwall.fi
Kuvat: http://mediapankki.hartwall.fi/f/bCVk

 

Oy Hartwall Ab
Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä Suomessa. Valmistamme suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Olemme myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.
Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista, välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Edistämme vastuullista juomakulttuuria. Toimimme aktiivisesti ympäristön hyväksi ja korostamme lähituotantoa. Ilman Hartwallia Suomi olisi kuivempi paikka elää.