Uutiset

« Takaisin

Hartwall Original Long Drinkin ja Billebeinon yhteinen kesämallisto tulee myyntiin tänään

Hartwallin aidon lonkeron yhteistyö Billebeino-vaatemerkin kanssa saa odotettua jatkoa, kun kumppanuksien kolmas mallisto tulee myyntiin tänään. Kesämallistosta löytyy suveen sopivia varusteita: rajoitettu erä rantapyyhkeitä ja rantasandaaleja lonkeron ikonisella raitakuosilla sekä väreihin sopiva Billebeino-lippis.

Hartwall Original® Long Drinkin ja Billebeinon kesä 2018 -mallisto on jatkoa kahdelle huippusuositulle vaatemallistolle. Ensimmäinen mallisto tehtiin keväällä 2017. Silloin vaatteita ei voinut ostaa, vaan niillä palkittiin valikoituja oman tiensä kulkijoita. Fanien toiveesta toinen mallisto lanseerattiin joulun alla 2017 kaikkien ulottuville. Malliston ensimmäinen tuote myytiin loppuun vartissa – vaikka myynti alkoi keskiyöllä.

Nyt lanseerattava letkeä kesämallisto on suunniteltu sopimaan kesänviettoon ja aidon lonkeron suosittuun katiskaan. Mukana on Ville Leinon suunnittelemat rantapyyhe ja -sandaalit Original Long Drinkin raitakuosilla. Lisäksi mallistoa täydentää lippis ja lonkerolasi.

”Kesämallisto syntyi ideasta lanseerata meidän kesän hittituotteeseen, Original Long Drink -katiskaan, sopivat vaatteet. Katiska linkittyy vahvasti mökkeilyyn ja rantaelämään ja tästä sitten syntyi idea tehdä pyyhe ja sandaalit,” kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

”Kesämallisto on todella odotettu − saamme jatkuvasti kyselyitä uusista Original Long Drink x Billebeino -tuotteista. On mahtavaa päästä ilahduttamaan ihmisiä ja saada rakastettu raitakuosi myös rantavarusteisiin”, Ignatius jatkaa.

Rantapyyhe ja -sandaalit jatkavat Billebeinon tuttua unisex-linjaa.

”Original Long Drinkin sininen raitakuosi sopii moneen. Se on tyylikäs, raikas ja ajaton − siinä on kaikki klassikon ainekset. Original Long Drink x Billebeino -mallisto on meidän suosikkeja ja sitä on aina todella kiva suunnitella ja tehdä. Tämä on ihan erityinen juttu”, sanoo Billebeino-merkin perustaja Ville Leino.

Tuotteet ovat tilattavissa iltapäivästä 27.6.2018 lähtien osoitteesta billebeino.com/originalbillebeino

Kesämalliston kanssa kelpaa tutustua kahdeksanlokeroiseen mustekalaan, joka on tämän kesän uusi tulokas Suomen vesistöissä. Katso video!

 

Lisätietoja:
Eeva Ignatius, markkinointipäällikkö, Hartwall, puh. 040 755 0740, eeva.ignatius@hartwall.fi
Juhani Putkonen, toimitusjohtaja, Billebeino, puh. 045 678 8594, juhani@billebeino.com

Median yhteydenotot: Elina Lehmusto, viestintäpäällikkö, Hartwall, puh. 040 5696 043, elina.lehmusto@hartwall.fi

Kuvat: http://mediapankki.hartwall.fi/l/jC5Nf77z9Xz2


Hartwall Original Long Drink

Hartwall Original Long Drink on raikas sekoitus kehitettiin alunperin vuoden 1952 Helsingin olympialaisiin helpottamaan ravintolahenkilökunnan työtä janoisille turisteille tarjoilemisessa. Juoma oli aikansa innovaatio: valmiiksi pullotettu drinkki, jonka uniikki maku syntyy suomalaisesta ginistä, greipistä ja maailman puhtaimmasta vedestä. Juomaa oli tarkoitus valmistaa vain olympialaisten ajan, mutta suomalaiset rakastuivat siihen niin, että vaativat sen valmistuksen jatkamista myös kisojen jälkeen. Näin Original Long Drink loi Suomeen maailmalla uniikin lonkero-juomakategorian.

Original Long Drink valmistetaan edelleen alkuperäisen vuoden 1952 reseptin mukaan ja tänä päivänä se on Alkon myydyin tuote. Original Long Drinkin nykyinen pakkausdesign symboloi Helsingin Olympiastadionin juoksuradan raitoja ja muistuttaa meitä siitä, mistä aito lonkero sai alkunsa. Alkoholipitoisuus aidossa ginilonkerossa on 5,5 %, mutta myynnissä myös vahvempia ja kevyempiä sekoituksia.

originallongdrink.com

Billebeino

Billebeino on urheilun, musiikin, taiteen ja katujen innoittama kotimainen vaatebrändi. Billebeino hupparit, swetarit ja t-paidat valmistetaan yhteistyössä Pure Waste Textilesin kanssa 100% kierrätetyistä materiaaleista joihin ei tuhlata lainkaan vettä. Tähän mennessä Billebeino on säästänyt vettä yli 256 miljoonaa litraa.

Are you Billebeino?
billebeino.com