Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Halloween-juhlat – parhaat juomat ja tarjoilut bileisiin

Halloween-juhlat tulossa? Tässä helpot ja näyttävät reseptit Halloween-juomiin sekä hauskat ja karmivat ideat juomien tarjoiluun.

Halloweenia vietetään tänä vuonna torstaina 31.10.2019. Halloweenin vietto on tullut Suomeen anglosaksisista maista, mutta Suomessa sesonkijuhlaa vietetään etenkin amerikkalaiseen tapaan. Halloweenin tunnusmerkkejä ovatkin karkki vai kepponen -kierrokset, kurpitsakoristelut sekä naamiaisasut.

Halloween-juhlat tuovat iloa vuoden pimeimpään aikaan. Kun olet järjestämässä Halloween-juhlia aikuisille tai lapsille, mielikuvituksen kannattaa antaa lentää niin koristelujen kuin tarjoiluiden kanssa. Tässä parhaat ideat, joilla hurmaat Halloween-bileiden vieraat!

Halloween-boolit

Halloween-bileet ovat luonteeltaan hauskat ja kujeilevat juhlat. Siksi myös Halloween-juhlien booli- ja juomatarjoilussa on lupa irrotella karmivilla ja hauskoilla ideoilla. Booleissa ja koristeluissa toimivat hyvin värikkäät limonadit, kaiverretut hedelmät sekä juhlan henkeen sopivat makeiset.

Halloween_booli_aikuisille_sangria_02-4_3-web.jpg

Halloween-booli aikuisille: omenasangriabooli

Trendikäs ja tyylikäs booli aikuisten Halloween-juhliin on omenasangria! Helpossa sangriaboolissa yhdistyvät omenalimonadi, punaviini sekä hedelmäiset Halloween-koristelut.

Katso alkoholillisen Halloween-boolin teko-ohjeet ja video

Halloween_booli_lapsille_allobooli_02-4_3-web.jpg

Halloween-booli lapsille: vihreä ällöbooli

Lasten Halloween-juhlien ykkösbooli on makea, hauskan värinen sekä sopivan ällöttävä. Lasten vihreä ällöbooli syntyy päärynälimonadista ja jäätelöstä, jotka vaahtoavat näyttävästi tarjoillessa. Booli kruunataan teemaan sopivilla makeisilla.

Katso lasten Halloween-boolin teko-ohjeet ja video

Halloween-tarjoilut

Halloween-juhlien tunnetuin koristelu tehdään tietenkin kurpitsasta. Perinteisesti kurpitsa loistaa lyhtynä, mutta se on myös hyvin monikäyttöinen juhla- sekä juomatarjoiluissa. Kurpitsan ilmettä jokainen voi muokata mielensä mukaan: kurpitsan voi veistää hymyilemään niin iloisena, pelottavana kuin ilkikurisenakin!

Halloween_Kurpitsaideat_02-4_3-web.jpg

Juomien tarjoilu kurpitsasta – 3 tapaa Halloweeniksi

Näitä vieraasi tulevat rakastamaan. Kurpitsasta syntyy helposti näyttävät K18-tarjoiluideat juhliin. Kokeile kurpitsaa boolimaljana, olutpullojen coolerina sekä hanaviinin telineenä.

Katso kurpitsa-tarjoiluastioiden teko-ohjeet ja video


Lisää ideoita Halloween-juhliin
Näin teet näyttävän Jaffa-pyramidin
Lasten booli: Hauska hedelmätornado on hitti!
Juhli kuin ammattilainen: juhlanjärjestäjän vinkit

Saatat pitää myös näistä