Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Alkoholiton:

Tuunaa alkoholiton alkumalja makusi mukaan – hienostunut Pommac Brut kuuluu juhlaan

Alkoholiton alkumalja voi olla yhtä juhlava kuin kuohuviinikin. Uutuusjuoma Pommac Brut’ssa on samppanja-aromia, ja sen lasipullo aukeaa poksahtaen. Ideoimme viisi helppoa tapaa koristella juhlajuoma juuri sinun tyyliisi ja makuusi sopivaksi – eli Pimp my Pommac!

Voisiko alkumalja olla jotain muutakin kuin juomaa lasissa? No toki voi! Kokosimme viisi näyttävää tapa tuoda alkumaljaan makua ja tyyliä: kauniit kukat jääpaloissa, hauska kermavaahtokruunu, herkullinen hattara, poksuva karkkireunus ja tyylikkäät jäämarjat. Ja mikä parasta, kaikki viisi vinkkiä on helppo toteuttaa. Mikä näistä Pimp my Pommac -ideoista on sinun suosikkisi?

Tuunattavaksi juomaksi valitsimme alkoholittoman alkumaljan Pommacin, koska se nyt vain kuuluu juhlien vakiokalustoon samoin kuin kuohuviinikin. Nyt Pommacista on saatavilla vielä tavallistakin juhlavampi versio kilistelyjuomaksi. Pommac ja ranskalainen virvoitusjuomayhtiö Lorina suunnittelivat juoman, Pommac Brut’n, jossa yhdistyy klassisen virvoitusjuoman maku ja alkoholittomuus sekä samppanjan aromit ja pullo.

Pommac Brut’ssa on aitoa samppanja-aromia ja 40 prosenttia vähemmän sokeria kuin perinteisessä Pommacissa. Lisäksi Pommac Brut on pullotettu lasipulloihin, joissa on Ranskassa käsityönä asennettu samppanjamaisesti poksahtavat korkit.

Olisiko sinun valmistujaisissasi alkoholiton alkumalja tuunattu jollain näistä herkuista, vai laitatko koristelutarvikkeet buffetiksi, josta jokainen vieras voi valita makuunsa sopivan koristelun?

Alkoholiton juoma juhliin: 5 tapaa koristella alkumalja

Kukkajääpalat

Tarvitset jääpalamuotin ja syötäviä kukkia, kuten orvokkeja, ruiskaunokkeja, maitohorsman kukkia tai kehäkukkia. Huomioi, että syötäväksi kelpaavat vain ilman torjunta-aineita viljellyt kukat. Täytä jääpalamuotti vedellä ja aseta jokaiseen koloon kukka. Jäädytä pakastimessa vähintään kuusi tuntia. Laita kukkajääpaloja lasiin ja täytä Pommac Brutilla.

Jäämarjat

Jäämarjoja varten tarvitset tuoreita marjoja. Voit pakastaa ne sellaisenaan tai pujottaa varrastikkuun kokonaisina tai halkaistuina. Pakasta jäämarjoja vähintään neljä tuntia. Laita jäämarjoja lasiin ja täytä Pommac Brutilla.

Karkkireunus

Tee lasiin hauska karkkireunus suussa poksuvasta karkkirouheesta. Laita karkkirouhetta lautaselle. Sivele lasin reuna sitruunamehulla ja pyörittele se rouheessa. Täytä lasi varoen Pommac Brutilla.

Kermavaahtokuorrute

Kesän hauskin Pommac tulee tässä: creamsicle eli kermalimu! Täytä lasi noin ¾ täyteen Pommac Brutilla. Pursota päälle kermavaahtoa ja ripottele pinnalle kultaisia nonparelleja.

Hattaralakki

Täytä lasi Pommac Brutilla ja aseta lasin reunalle kuohkea hattaralakki. Upota hattara juomaan juuri ennen nauttimista, se sihahtaa sinne nopeasti ja antaa juomalle makeutta.