Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Alkoholiton booli juhliin: hedelmäinen Pommac-booli hurmaa vieraat

Onko haussa alkoholiton booli juhliin? Tee klassikkojuhlajuoma Pommacista tällä kertaa ison porukan hedelmäinen ja takuuvarmasti maistuva koko illan juhlabooli.

Juhlien alkoholittoman alkumaljan ykkösvaihtoehto on monelle klassinen Hartwallin Pommac. Tee tänä vuonna ylioppilasjuhlien tai valmistujaisten alkumalja entistä vaivattomammin Pommac-boolin muotoon!

Booli on tutusti mainio ratkaisu juhlien juomatarjoiluun helppoutensa ansiosta: kenenkään ei tarvitse olla vahtimassa vieraiden lasien tyhjenemistä ja kaadella täytettä, kun kukin voi itse käydä boolimaljalla kauhomassa lisää juomaa.

Kuten nimikin kertoo, Pommac-booli saa raikkaan kuplaisuutensa Pommacista ja lisäksi hedelmäisyyttä omenamehusta ja persikkasoseesta. Tämä alkoholiton booli juhliin on myös näyttävä osa kattausta, sillä kulho kruunataan jättijääpalalla, joka on koristeltu hedelmillä ja marjoilla. Ja koska jääpala on tehty boolin aineksista, se ei sulaessaan laimenna boolia.

Alkoholiton booli juhliin: Pommac-booli

15–20 lasillista
tekoaika 15 min + jääpalan jäädytys 1 vrk

1 plo (1,5 l) Hartwallin Pommacia
1 l omenatäysmehua
0,5 l persikkasosetta

Jättijääpala:

1 persikka
1 sitruuna
68 mansikkaa
68 ananaskirsikkaa
200 g viinirypäleitä
5 dl Hartwallin Pommacia

Pommac-booli_4-3_vaaka (2).png

Näin teet alkoholittoman Pommac-boolin juhliin

  1. Valmista ensin jääpala. Viipaloi persikka ja sitruuna. Halkaise mansikat. Poista ananaskirsikoista verholehdet, mutta jätä pariin marjaan lehdet koristeiksi. Täytä kulho (tilavuus n. 1 l) hedelmillä ja marjoilla. Asettele päällimmäiseksi verholehdellisiä ananaskirsikoita, mansikoita ja pieni viinirypäleterttu. Kaada päälle Pommacia niin, että päällimmäiset hedelmät ja marjat jäävät osittain juoman pinnan yläpuolelle. Pakasta jääpalaa seuraavaan päivään.
  1. Kaada viilennetyt juomat ja persikkasose boolikulhoon.
  1. Irrota jääpala kastamalla se ulkopuolelta nopeasti kuumaan veteen. Laske jääpala booliin ja tarjoile heti.

Vinkki! Jääpalakulhon voi nostaa tunniksi pariksi jääkaappiin ennen pakastamista. Tällöin hiilihapot vähenevät juomasta ja jääpalasta tulee hieman tasaisempi. Limonadijääpalan voi tehdä myös avatusta virvoitusjuomasta, joka on väljähtänyt.