Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Halloweenin alkoholiton booli: lasten ihanan karmiva karkkibooli

Supermakea karkkibooli on nappivalinta, kun luvassa ovat halloween-juhlat lapsille – tai lastenmielisille! Boolista löytyvät kaikki mahdolliset herkut: karkin makuinen Karkkipäivä-limu, jäätelö ja makeiset!

Karkit kuuluvat halloweeniin – onhan yksi tärkeimmistä amerikkalaisista halloween-perinteistä karkki vai kepponen -kierros. Karkki maistuu myös Karkkipäivä-limusta räväkän värinsä saavassa boolissa, joka on todellinen tarjoilupöydän vetonaula.

Tämä halloweenin alkoholiton booli hauskoine koristeineen huipentaa halloween-juhlat lapsille, mutta se hurmaa taatusti myös monet makeasta pitävät vanhemmatkin.

Jäätelön yhdistäminen limppariin tekee juomasta aidon halloween-juoman: jäätelö muodostaa limun kanssa vaahdon, joka saa boolin näyttämään halloweeniin sopivasti ihanan ällöttävältä. Jäätelöksi sopii reseptin mukainen lakritsijäätelö tai tavallinen vaniljajäätelö.

Booli kannattaa tehdä valmiiksi vasta juuri ennen tarjoilua, jotta vaahto ei ehdi laskea ja jäätelö täysin sulaa booliin.

Koristelukarkit voi valita booliin oman maun mukaan. Lasten halloween-juhliin sopivat esimerkiksi pääkallokarkit, hampaat sekä mato- ja hämähäkkikarkit. Pitkät lakunauhat koristavat boolia hauskasti roikkumalla boolimaljan tai lasien reunoilta.

Tämä alkoholiton halloween-booli sopii väriltään myös Frozen-teemaisiin juhliin, jolloin koristeluun kannattaa valita halloween-karkkien sijaan jäätä, lunta ja lumipalloja muistuttavia karkkeja.

7—8 lasillista

tekoaika 5 minuuttia

Booli lapsille: Karmivan karkkiboolin ainekset

0,5 l lakritsijäätelöä

1 plo (1,5 l) Hartwall Limonadi Karkkipäivää

lakritsikastiketta

lakritsinauhaa

halloween-karkkeja

Ohje: Näin teet supermakean alkoholittoman halloween-boolin

  1. Tee jäätelöstä jäätelökauhalla palloja boolikulhon pohjalle.
  2. Kaada päälle jääkaappikylmä limonadi. Kaada reippaasti ja peitä kaikki jäätelöpallot, jotta saat vaahdon aikaiseksi.
  3. Valuta vaahdon päälle lakritsikastiketta hämähäkinseitin muotoiseen kuvioon. Koristele booli lakunauhoilla.
  4. Tarjoile booli heti.

Vinkki

Koristele halutessasi juomalasit halloween-teemaisilla karkeilla.

Kokeile myös tätä alkoholitonta halloween-boolia

Halloween-booli lapsille: vihreä ällöbooli on ykkönen!