Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Klassikkolimonadi ja suosikkikarkki yhdistyivät – tässä tulee syksyn yllättävin herkku

Hartwallin Limonadi ja Fazerin Ässä Mix ovat klassikkonameja ja tuttuja monen sukupolven herkkusuille. Hartwall ja Fazer löivät hynttyyt yhteen ja kehittivät Hartwall Limonadi Ässä Mix -virvoitusjuoman, joka saapuu kauppojen hyllyille syyskuussa.

Syksy tuo tullessaan riemastuttavan virvoitusjuomauutuuden: Hartwall ja Fazer yhdistivät voimansa ja loivat Ässä Mixin makuisen Hartwall Limonadin.

Hartwall Limonadi ja Fazer Ässä Mix sopivat mainiosti yhteen, sillä molemmat ovat suomalaisten kestosuosikkeja ja tuttuja monen sukupolven herkuttelu- ja juhlahetkistä. Hartwallin ja Fazerin yhteistyö on historiallinen ja ensimmäinen laatuaan.

Musta, vihreä ja violetti karkki yhdessä

Monella on tapana syödä Ässä Mix -karkkeja yhdistelemällä eri värisiä karamelleja ja luomalla siten uusia makuyhdistelmiä. Hartwallin uutuuslimonadipulloon hyppäsi tällä kertaa kolmen värisiä Ässä Mix -karkkeja: mustia, vihreitä ja violetteja.

Jokaisella on oma suosikkinsa Ässä Mix -karamellien maku- ja väriyhdistelmistä – ja tämä kombo on meidän lempiversiomme! Limonadi ja karkit yhdistyivät jäljittelemättömän herkulliseksi juomaksi, joka on täydellinen valinta yhteisiin herkkuhetkiin ja jaettavaksi perheen sekä ystävien kanssa.

Idea syntyi suomalaisia kuuntelemalla

Hartwall ja Fazer kuuntelevat molemmat suomalaisten toiveita herkällä korvalla. Yhteistyönä syntynyt juomauutuus onkin mainio osoitus kuluttajien ideoiden toteuttamisesta.

Karkilta maistuvat juomat ovat nousseet esiin monen toivomuslistalla. Lisäksi ihmiset kaipaavat syksyn kekkereihin jännittävän makuisia ja värisiä tarjottavia. Tämä uusi limonadi sopiikin esimerkiksi halloween-juhlien tarjoilupöytään kuin nenä päähän.

Klassikkoherkut ovat säilyttäneet suosionsa vuosikymmenien ajan

Hartwall Limonadi -tuotteiden vanhimman reseptin, Hartwall Limonadi Omenan, juuret juontavat aina välirauhan ajoille asti – siis 1940-luvulle. Klassikkolimonadia löytyy paitsi omenaisena, myös vadelman ja päärynän makuisena.

Fazerin Ässä Mix -makeissekoitus puolestaan lanseerattiin vauhdikkaalla 1980-luvulla, ja se nousi heti monen suosikiksi. Karkkipussista löytyy viisi eri makuista ja eri väristä karamellia.

Uusi Hartwall Limonadi Ässä Mix on saatavilla 1,5 litran ja puolen litran pakkauksissa päivittäistavarakaupoista maan laajuisesti. Se löytyy kaupoista syyskuusta alkaen aina huhtikuuhun 2020 saakka.