Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Parhaat joulujuomat: glögit, boolit ja drinkkireseptit talven ja joulun juhliin

Maistuvimmat joulujuomat kauden juhliin: pikkujouluihin, itsenäisyyspäivään, aattoiltaan ja uudenvuodenjuhliin? Tee vaikutus vieraisiisi näillä kylmillä ja kuumilla juhlajuomilla. Kippis joulunpyhille ja uudelle vuodelle!

Talven juhlakauden olennainen osa on juomat: juhlavat itsenäisyyspäivän maljat, joulunpyhien viini ja vuodenvaihteen ylelliset kuohuvat. Ja ehkä tärkeimpänä: glögi. Glögi on joulujuomien klassikko ja joka tilanteeseen sopiva lämmittäjä.

Resepti: klassinen punaviiniglögi syntyy marjaisasta mehusta, viinistä ja joulumausteista.
glögi_16-9__of (1).jpg

Trendikkäin joulujuoma – lämmin roseeviiniglögi

Yhdistetään trendijuoma roseeviini ja joulun ihanimmat mausteet – mikä voisi mennä vikaan! Mehupohjana käytetään tällä kertaan raikasta vadelmaa, ja jouluista makua tuovat kaneli ja neilikat. Rusinoiden ja manteleiden sijasta laseihin ripotellaan tuoreita vadelmia ja granaattiomenansiemeniä.

Lämmin jouludrinkki: roseeviiniglögi on joulun trendijuoma!

Rakkausglögi – paras itse tehty glögi herkkiin hetkiin

Haluatko tehdä vaikutuksen rakkaaseesi tai ystäviisi? Suloisen makea rakkausglögi on tunteidesi tulkki. Glögireseptin pohjana on Happy Joe Merry Joe -omenasiideri, jonka makuun yhdistyvät kinuski, vanilja ja kaneli. Juomat viimeistellään drinkkitikuilla, joihin runoillaan ihana viesti tai mietelause.

Ihanan makea glögiresepti ja suloiset viestitikut

Punaviini-suklaaglögi_vaaka_16-9.jpg

Suklaaglögi – kaakaon jouluinen versio

Kuinka nerokasta: kaksi joulun makua samassa kupissa: suklaa ja glögi! Samoin kun suklaa tunnetusti on hyvä makupari punaviinille, aromit sopivat yhteen myös juomassa. Suklaa-punaviiniglögi on kuin jouluinen versio kaakaosta. Joten jos olet suklaan ystävä, tätä joulujuomaa et voi jättää väliin!

Suklainen punaviiniglögi hurmaa makeanystävän – katso ohje!

Paras glögibooli – ison porukan glögi-kuohuviinibooli

Paljon juhlaväkeä tulossa? Tee glögistä ja kuohuviinistä glögiskumppa yksittäisten lasillisten sijaan suoraan booliksi. Nopeaa ja kätevää! Punainen glögibooli pysyy kylmänä ja on entistä näyttävämpi, kun koristelet sen jouluisella jääkranssilla.

Glögibooli on pikkujoulujen hitti – katso resepti ja ohjevideo

Pikkujoulujen hittibooli – joulutortun makuinen kuuma booli

Kaipaatko jotain ihan uutta pikkujoulujen tarjoiluihin? Boolin muotoon loihdittu joulutorttu on ihastuttava hitti, jolla teet vaikutuksen vieraisiin! Vastapaistetulta tähtitortulta maistuvan kuuman juoman pohjana on mehevä Lahden Erikois Jouluolut.

Pikkujoulutarjoilujen suosikki on hauska joulutorttubooli!

Muista myös alkoholittomat joulujuomat!

Paras alkoholiton jouludrinkki –hilpeä Tonttulakki-mocktail

Pikkujoulujen ja joulun bileiden hilpein alkoholiton juhlajuoma muistuttaa tonttulakkia. Punaisen Tonttulakki-mocktailin pohjana on joululta maistuva Hartwall Jaffa Jouluomena -virvoitusjuoma, ja lisätwistiä juhlajuoma saa kirsikkatikusta ja piparminttutangosta. Näppärä valinta koko porukan alkumaljaksi.

Tonttulakki-mocktail on hauskin joulumocktail – katso resepti!

Vinkit juhlien järjestäjälle: alkoholittomat juomat joulupöytään 

Alkoholittomia janojuomia kuluu juhlapyhien aikaan reilusti – mutta miten saada niistä juhlavan makuisia ja näköisiä? Entä paljonko alkoholittomia juomia on hyvä varata ja montaako erilaista laatua? 

Lue parhaat vinkit joulupöydän alkoholittomiin juomiin tästä

Upea drinkki uudenvuodenbileisiin

Uudenvuoden 2021 näyttävin juhlajuoma on kuin klassinen Kir Royale -kuohuviinidrinkki, paitsi tällä kertaa mustaherukkalikööri korvataan kevyellä mustaherukkamehulla. Loppusilauksen antavat karhunvatukat ja kultaiset koristelut – sekä wau-efektin luova säkenöivä tähtisadetikku.

Säihkyvimmät uudenvuoden drinkit - katso mustaherukka-kuohuviinin resepti!