Moi, mitä etsit?

search

Flow Festivalin ja Hartwallin alkoholiton yhteistyödrinkki

Trendikäs Flow x Seedlip -drinkki yhdistää sourin happamuuden ja sitruksen raikkauden

Juoma ja ruoka, Ruoka ja juoma, Alkoholiton

Flow Festivalin ja Hartwallin alkoholiton yhteistyödrinkki saa värinsä kesän odotetuimman festivaalin sävymaailmasta. Juoma valmistuu helposti myös kotona.

Tämän kesäkauden ykkösdrinkki on Flow Festivalin ja Hartwallin yhteistyössä kehittämä alkoholiton Flow x Seedlip -drinkki, joka valloittaa raikkaalla maullaan ja hehkuvilla väreillään.

Drinkin juju on supersuosittujen sour-drinkkien happamuus yhdistettynä raikkaaseen sitruksisuuteen, juoman kehittänyt Diageon Brand Ambassador, baarimestari Kenneth Löfström tiivistää.

Flow x Seedlip -drinkin hapan pohja syntyy tuorepuristetusta sitruunasta ja helposta sokerisiirapista. Kesäistä kepeyttä juomalle antaa alkoholiton Seedlip Grove 42 -tisle, joka yhdistää appelsiinin, mandariinin, sitruunaruohon ja inkiväärin makuja.

Flow’n oranssit ja pinkit sävyt loihditaan tuorepuristetusta appelsiinimehusta ja Jaffa Juicy Vadelma-Sitrus -limonadista, jonka hiilihappo vielä kruunaa juomalle pirskahtelevan luonteen.

Resepti

Alkoholiton Flow x Seedlip -drinkki

4 cl Seedlip Grove 42 -tislettä 3 cl Jaffa Juicy Vadelma-Sitrus -limonadia 1 cl sokerisiirappia 2 cl sitruunamehua 2 cl laadukasta appelsiinimehua iso kirkas jääblokki koristeeksi syötäviä kukkia (pinkkiä ja oranssia)
  • Aloita sokerisiirapin valmistuksella. Kiehauta liedellä 1 dl vettä. Ota kattila liedeltä, sekoita veteen 1 dl sokeria ja jäähdytä.

  • Mittaa lasin pohjalle sokerisiirappi, sitruunamehu ja appelsiinimehu sekä Seedlip Grove 42. Sekoita. Drinkissä kannattaa käyttää tuorepuristettua appelsiini- ja sitruunamehua parhaan maun varmistamiseksi.

  • Lisää lasiin iso jääpala.

  • Kaada drinkin päälle Jaffa Juicy Vadelma-Sitrus -limonadia.

  • Koristele juoma sävymaailmaan sopivilla syötävillä kukilla.

VINKKI! Jos haluat varioida juomaa saat siihen mausteista tai yrttistä twistiä Seedlipin alkoholittomilla Spice- tai Garden -tisleillä. 

VINKKI! Flow x Seedlip on helppo drinkki: ainesosat voi sekoittaa vapaassa järjestyksessä, lukuun ottamatta viimeisenä sekaan kaadettavaa Jaffa Juicy Vadelma-Sitrus -limonadia.

Flow x Seedlip -drinkin koristelu

Flow Festivalin väreissä oranssina ja pinkkinä hehkuva mocktail ei taatusti jää huomaamatta, vielä kun drinkin viimeistelee isolla jäälohkolla ja kukilla.

Näyttävin jääpala on kirkas, mutta sellaisen valmistaminen vaatii hieman vaivaa ja näppäryyttä. (Netistä löytyy ohjeita eri tyyleillä toteutettuihin kirkkaisiin jääpaloihin.) Mutta tavallinenkin isompi jääpala käy aivan yhtä hyvin juoman viilentäjäksi.

Jos koristelet juoman kukilla, varmista että ne ovat myrkyttömiä ja sopivat varmasti syötäviksi.