MasterChef reseptit: 4. jakson Miskan huikea frittikana ja Yali Wetland Reserva Gewürztraminer
Kaikkien ruokaa rakastavien ja innokkaiden kotikokkien lempiohjelmassa riittää jännitettävää joka viikko, kun osallistujat kilpailevat toisiaan vastaan erilaisissa tehtävissä. Hartwall Viinisi tekee yhteistyötä MasterChefin kanssa ja joka viikko jaamme viinivinkkimme yhdelle jakson resepteistä!
Jakso 4.
MasterChefin nelosjaksossa opittiin erilaisia tapoja kypsentää ja maustaa erilaisia lihoja ja matkustettiin maailman ympäri, kun kilpailijoiden haasteeksi paljastui valmistaa veitsenvedosta paljastuneen maan tai maan alueen mukainen annos. Miskan Japani-inspiroitunut frittikana-annos oli yksi jakson huippuresepteistä, joka on helppo pyöräyttää myös kotikeittiössä.