Moi, mitä etsit?

search

Barone Montalto -viinit

Tutut italialaiset uusissa kuoseissa

Viinit

Nappaa Montalton kätevä hanapakkaus ja PET-muovipullot nyt kevyesti kantoon Alkosta. Suosittu viinisarja on saanut uuden raikkaan ulkoasun.

Montalto Catarratto Viognier

Catarratto- ja Viognier-lajikkeiden yhdistelmästä syntyy miellyttävän kuiva ja hedelmäinen valkoviini. Parhaimmillaan viini on nautittuna sellaisenaan tai kevyiden kala- tai kasviruokien kanssa yhdistettynä.

Viinin ostaminen hanapakkauksessa on todellinen ekoteko. Hanapakkausviini on nimittäin litraa kohden kaikkein ympäristöystävällisin hiilijalanjälkensä puolesta.

33 98
3L

Montalto Catarratto Viognier hanapakkaus 3L

IGT Terre Siciliane

Lue lisää

Montalto Pinot Grigio

Barone Montalton trendikäs Pinot Grigio on Alkon suosituimpien valkoviinien listalla. Tämä sisilialainen pinot grigio on suomalaisten suursuosikki ja hurmaa kuivalla, aromikkaan hedelmäisellä ja raikkaan hapokkaalla maullaan. Pinot Grigio on noussut viime vuosina suomalaisten suosikkirypäleeksi ja sopii erittäin monipuolisesti ruokaviiniksi ja luonnollisesti seurusteluun sellaisenaan.

12 49
1L

Montalto Pinot Grigio Muovipullo 1L

IGT Terre Siciliane

Lue lisää

Montalto Syrah

Barone Montalto Syrah on vakiinnuttanut paikkansa Alkon suosituimpien punaviinien joukossa. Tämä sisilialainen punaviini on tumman marjainen, mausteinen ja aavistuksen suklainen. Se on oivallinen sekä ruoan pariksi että nautiskeluun ympäri vuoden. Sisilian viinien tyylille tyypillinen runsaus, lämpö ja täyteläisyys muihin italialaisiin viineihin verrattuna ovat saaneet suomalaiset ihastumaan Barone Montalton viineihin.

11 98
1L

Montalto Syrah Muovipullo 1L

IGT Terre Siciliane

Lue lisää

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!