Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Hugo-drinkki – suosikkicocktailin ohje

Hugo-drinkki yhdistää raikkauden ja ihanan kuplivuuden

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma

Hugo-drinkki yhdistää juomaan raikkaat maut ja kuplivan luonteen. Klassinen kuohuviinicocktail syntyy kuohuviinistä, seljankukkamehusta ja Vichystä. Makua antavat minttu ja lime.

Hugo-drinkki on saavuttanut suuren suosion trendikkäiden kuohuviinidrinkkien viitoittamalla tiellä. Raikas juoma sopii niin seurusteluhetkiin kuin aperitiiviksi – Hugon voi valmistaa myös suuremmalla mittakaavalla ja tarjoilla juhlissa boolina.

Hugo-drinkin valmistus on helppoa. Limet leikataan viipaleiksi ja ainekset mitataan isoon viinilasiin. Italialainen Gran Passione Organic Dry -kuohuviini sopii erinomaisesti Hugon valmistukseen. Se on raikas, puolikuiva ja hennon sitruksinen kuohuviini.

Katso Hugo-drinkin ohje ja valmista raikkaan kupliva cocktail!

Resepti

Hugo-drinkki

Yhdelle

Jäitä 2 cl seljankukkamehutiivistettä 10 cl Gran Passione Organic Dry -kuohuviiniä Vichyä ½ lime Tuoretta minttua
  • Ota esille iso viinilasi ja lisää sinne jäät.

  • Mittaa joukkoon seljankukkamehutiiviste ja kuohuviini. Pidennä juoma Vichyllä oman maun mukaan.

  • Leikkaa lime siivuiksi ja asettele muutama siivu lasiin. Pyöräytä kevyesti lusikalla, jotta ainekset sekoittuvat. Koristele mintulla.

Vinkki! Alkoholiton hugo-drinkki syntyy helposti vaihtamalla kuohuviini alkoholittomaksi. Kokeile Mionetto Alcohol Free Sparkling -kuohuviiniä.

11 49
0.75L

Gran Passione Organic Dry Spumante

Lue lisää

Gran Passione Organic Dry

Gran Passione Spumante on pyöreän hedelmäinen yhdistelmä Pinot Grigiota ja Chardonnayta juuri sopivassa suhteessa. Puolikuivan viinin päärynäinen hedelmäisyys ja raikkaus tekevät siitä täydellisen seurustelujuoman, joka sopii drinkkien lisäksi nautittavaksi sellaisenaan.

Uudistunut kimaltava pullo on täydellinen valinta juhliin, sillä se täydentää kattauksen kauniilla ulkoasullaan.

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!