Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: italialainen valkoviini ja kasvispasta

Kasvispasta ja Zensa Bianco Organico

Viinit, Juoma ja ruoka, Viini ja ruoka, Kesä

Valmista raikas kasvispasta kevyelle kesäillalliselle. Annoksen viimeistelee italialainen luomuvalkoviini.

Resepti

Kasvispasta ja paahdettu pinaatti-parmesaanikastike sitruunalla

250 g pastaa 1 kesäkurpitsa 1 paprika 2 valkosipulinkynttä Tuoretta basilikaa Tuoretta pinaattia 50 g parmesaania 1 rkl balsamicoa 2 rkl pinjansiemeniä Oliiviöljyä 1 sitruuna Suolaa ja pippuria
  • Paista valkosipulia pannulla öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää kasvikset ja paista kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet hieman väriä.

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja säästä hieman keitinvettä kastiketta varten.

  • Laita pannulle hieman oliiviöljyä. Lisää tuore pinaatti ja paista, kunnes se hieman kutistuu. Lisää raastettu parmesaani ja sekoita hyvin. Lisää tarvittaessa tilkka pastan keitinvettä.

  • Yhdistä kaikki ainekset, mausta suolalla, pippurilla ja balsamicolla. Lisää pastaan raastettua sitruunankuorta ja purista joukkoon tuoretta sitruunamehua. Ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä ja tuoretta basilikaa.