Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: sauvignon blanc ja kuhaa

Kuhaa, parsaa, uusia perunoita ja JP. Chenet Sauvignon Blanc

Viinit, Juoma ja ruoka, Viini ja ruoka, Kesä

Ranskalainen sauvignon blanc tuo esiin kalan, parsan ja perunoiden raikkaat maut, upea kesäruoka!

Resepti

Kuhaa, parsaa ja uusia perunoita

4 kalafileetä (esim. kuhaa tai turskaa) 500 g uusia perunoita 1 nippu parsaa 1 sitruuna Oliiviöljyä Suolaa ja pippuria Tuoretta tilliä
  • Keitä uudet perunat ja höyrytä parsat.

  • Grillaa tai paista kalafileet pannulla oliiviöljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Tarjoile kala perunoiden, parsan ja sitruunan kera, koristele annokset tillillä.

JP. Chenet Sauvignon Blanc 8%
0.75 l

JP. Chenet Sauvignon Blanc 8%

Lue lisää