Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: chileläinen valkoviini ja lohiceviche

Casa Ruidiaz Cuvée Especial Sauvignon Blanc ja lohiceviche

Viinit, Juoma ja ruoka, Viini ja ruoka

Chileläinen Sauvignon Blanc nostaa raikkaan hedelmäisen cevichen parhaat puolet esiin.

Resepti

Lohiceviche avokadolla ja mango-twistillä

200 g lohta (tai katkarapuja) 1 avokado 1 lime 1/2 keltainen paprika 1/2 kypsä mango 1 rkl tuoretta korianteria 1 punasipuli 4 pientä tortillaa Suolaa ja mustapippuria
  • Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi ja purista limen mehu lohen päälle. Anna marinoitua jääkaapissa noin 10-15 minuuttia, kunnes lohi hieman kypsyy limen hapossa.

  • Kuori ja pilko avokado sekä mango pieniksi kuutioiksi. Hienonna myös keltainen paprika ja korianteri. Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi.

  • Sekoita marinoitunut lohi, avokado, mango, paprika, korianteri ja punasipuli. Lisää limekuorta ja mausta suolalla sekä mustapippurilla oman maun mukaan.

  • Täytä tortillat: Lämmitä tortillat nopeasti pannulla. Täytä tortillat ceviche-seoksella ja tarjoile heti.

Casa Ruidiaz Cuvée Especial Sauvignon Blanc 8%
0.75 l

Casa Ruidiaz Cuvée Especial Sauvignon Blanc 8%

Lue lisää